Leku letër/ Për ti vënë duar kokës, muzíkantët kapin shifrën márramendëse në dasmën shqíptare

Nje video eshte postuar ne JOQ diten e sotme ku shíkohèt nje shume e madhe párásh e cila eshte hèdhùr ne dasem.

Grupi muzíkor ka mbledhùr 70 milion leke dhe kjo dasesm eshte cilesuar si dasma e vitit per ta.

70 milion leke eshte nje shume e madhe anetaret e grupit kane fálenderùar Zotin per kete miresi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *