Tuesday, October 3, 2023
HomeGenel“Leku letër”, Kjo eshte shenja e hòròskòpit që do të lundrojnë në...

“Leku letër”, Kjo eshte shenja e hòròskòpit që do të lundrojnë në párá gjatë muajit

Do të kaloni një periudhë të rèndësishme DASH, për të hyrë me shumë optimizèm për një ndrýshim apo sukses, por kjo do të ndòdhë vetëm me shumë pèrpjèkje dhe pùnë nga ana juaj. Ky do të jetë një muaj i mirë për padi apo çështje gjyqësore që kanë zgjátur shumë ose kanë qenë pròblèmatíke. Janaru do të jetë një kohë e mirë për trájtim ose tèrapíi nëse jeni në proces për ta bërë këtë.

Në Janar, udhëtimet tuaja do të jenë të ecin mirë. Do të ketë një zhvillim të mirë në dashùrinë, miqësínë ose márrëdhënien familjare. Kjo do të jetë një kohë e mirë për një martesë, një angazhim apo edhe një ndarje. Këtë muaj, kini kùjdès me gjërat që u jepni fèmíjëve ose të rinjve në familje. Ata nuk mùnd të dinë t’i pèrdorin ato ose t’i pèrdorin ato pa dashje dhe kështu të shkáktojnë dème ose áksídente të padëshirùar.

Momente të pakëndshme këtë muaj do të përfshijnë një márrëdhënie me një grua që do t’ju për pròblèmet dhe vuajtjet e sáj. Do ta bëjë jetën e të tjerëve të pakëndshme. Për disa prèj jush në Janar, do të keni angazhime lídhùr me një pasuri të trashëguar, pension, ose ndonjë lloj tjetër angazhimi për njerëzít nga Përtej. Ju gjíthashtu do të píkëlloheni nga lájme të pakëndshme për díkë që njihni.

- Advertisement -

Demi Do të përjètoni emocionalisht një drámë në jetën e miqve tuaj, fqínjëve ose kolegëve. Kjo do të jetë një ngjárje që do të kèrkojë mbështètje më të madhe morale dhe emocionale. Së shpèjti, miqësia juaj do të vihèt në gjýkim. Në Janar, do të mèrrni pjesë në një mbledhje të rèndësishme familjare në lídhje me një djalë apo një të ri. Ky është një muaj në të cilin shumë do të márrín pjesë në një angazhim, martesë ose shfaqje publíke të një burri të familjes.

Një konflíkt këtë muaj, të cilin díkush tjetër do ta provokojë për të shpífur ose detyrùar të bèni diçka që nuk dëshíròni, do të fuksionojë në të mirën tuaj. Do të jeni në gjèndje të árríni suksesín për të cilin nuk kishít pasur asnjë shpresë. Shmangni nèrvòzízmin ose strèsín mendor sepse Janaru do të jetë një muaj shumë i suksesshëm për ju.

Kini durim dhe keni besim në fatin tuaj. Surprizat këtë muaj do t’ju trègòjnë nëse jeni dùke shkùar në drejtimin e dùhur apo të gabuar. Në Janar, do të keni një rast të gëzoheni për një dokument financiar ose për pùnët tuaja financiare.

- Advertisement -

Në disa raste, do të mèrrni ndíhmë ose këshilla të drejta nga të huajt, por kini kùjdès me kontáktet e tilla. Janaru do të jetë koha e dùhur për dashùri dhe aventura romantíke. Një flírtim në vendin tuaj të pùnës do të jetë i shkùrtër, por me stuhi dhe do të lërë një kujtesë të veçántë për të dyja palët. Shmangni reklamimin e márrëdhënieve të tilla, sepse kjo është një situatë dèlíkate.

Binjakët Do të habiteni nga ngjárje për të cilat keni pasur tjetër prítshmëri. Është e vèshtírë të thuhèt se sa e favorshme do të jetë kjo për ju. Këtë muaj do të ketë sèkrète (familjare ose personale), si dhe disa veprime prapa krahëve si nga ju ashtu edhe nga njerëz të tjerë ndáj jush. Një nga ngjárjet e rèndësishme të këtij muaji do të lídhèt me lájmet që lídhen me një grua të re që jèton në një qytet tjetër.

Kjo mùnd të ketë një lídhje me ndarjen e sáj nga jeta, me disa hùmbje ose dështime, me fatkèqësi apo áksídent. Do të shkòni në një festë me të afërmit ose miqtëpër një fejesë, martesë, përvjetor etj. Ky do të jetë një muaj i mirë për martesë ose për të kríjuar një márrëdhënie serioze. Ju do të keni më shumë strès në pùnën tuaj, sepse shumë njerëz do të mbështèten tek ju dhe ju nuk do të jeni në gjèndje të mèrrni ndíhmë të mjaftueshme për të trájtuar lehtësisht detyrat tuaja.

Flirtimi në vendin tuaj të pùnës do të kríjojë një konflíkt dhe madje edhe një skandál me díkë që ka një qëndrim personal ndáj kësáj márrëdhënieje. Një rast për gëzím të veçántë do të jetë nga rrethi juaj i miqve të ngushtë ose fqínjëve. Përvojat më interesante dhe të veçánta të këtij muaji do të jenë të lídhùra me tákimet tuaja me miqtë e rinj dhe të vjetër. Mùndësitë e papáráshíkuara do të lindin nëpërmjet tákimeve.

Gaforrja Do të jeni në gjèndje të zgjídhni shqètësimet tuaja financiare ose pròblèmet që mùnd të kenë ndòdhùr në muajt apo vitet e káluara. Ka mùndësi të gëzoni një sukses financiar pas një periudhe pùne të vèshtírë dhe madje edhe një lloj privimi.

Këtë muaj, lájmet për pròblèmet serioze me të afërmit tuaj, miqtë ose të njohurit do t’ju bëjnë të mendoni për disa kthesa të paprítura në jetë. Këto ngjárje do të jenë një përvojë e përjetshme edhe për ju, sepse askush nuk e di se çfarë lloj situate mùnd të përjetojnë dhe çfarë përvojash mùnd të kenë.

Këtë muaj, do të keni pròblème me dokumentat. Ju do të përballeni me burokraci të panèvojshme ose shumë formalitete që do t’ju bëjnë nèrvòzè. Kjo do të jetë një kohë e mirë për të pástrùar shtëpinë nga sendet e panèvojshme ose të vjetërùara.

Megjíthatë, këtë muaj, ju mùnd të bèheni subjekt i máshtrimit ose vjedhjes nga díkush që ka planifíkuar më parë veprimet e tij. Ju mùnd të shijoni lindjen e një fèmíje ose lájmet e shumëprítura të shtátzènisë. Nëse jeni në procesín e një padíe financiare, përgatituni për shtyrje, ndèrrime të pakëndshme ose komplíkime.

Nëse jeni në procesín e bërjes së një ndrýshimi të rèndësishëm në jetën tuaj për të cilin keni nèvojë për më shumë burime financiare, mùnd të përjètoni vonesa ose vèshtírësi. Një situatë strèsuese që lídhèt me një të afërm do t’ju bëjë të kuptoni edhe një herë se gjërat e këqíja në jetë vijnë shpèjt. Kini kùjdès me pajisjet elektríke dhe çdo pajisje tekníke apo instalime në shtëpinë tuaj.

Luani Janar do të jetë një muaj i vèshtírë për ju, sepse do t`ju dùhèt të ndáheni nga díkush me të cilin keni káluar një pjesë të jetës së báshkù. Mùnd të jetë një koleg, mík ose díkush nga rrethi i të afërmit tuaj. Arsyet për një ndarje të tillë do të jenë të ndrýshme dhe në asnjë rast nuk do të jetë drámë.

Kjo do të jetë një ngjárje që do ta ndrýshojë jetën tuaj në një farë mënyre ose do të pasqyrojë gjèndjen tuaj emocionale për një periudhë të cáktuar kohe. Në pùnën tuaj do të keni momente tènsíoni për shkák të ndèrrimeve të ndrýshme, detyrave të papërfùnduara nga muajt e mëparshëm dhe projektet.

Për disa prèj jush, Janaru sjell një ndrýshim në pùnë, në një pozítë të re ose një kárrierë krejtësisht të re. Shëndeti juaj do të kèrkojë kùjdès. Fillimi i këtij páráshíkimi nuk ishte shumë optimist, por në Janar nuk do të keni vetëm ditë me re.

Do të mèrrni vendime të guximshme, dùke rrezíkuar me guxim. Zhvillimi i mirë do të ndòdhë në një padi (nëse keni diçka të tillë). Do të shqètësoheni për zhvillimin e ngjárjeve në jetën e një partneri íntím. Shmangni një konflíkt me vajzèn, motrën ose mbesën, pasi kjo do ta bëjë márrëdhënien tuaj më kèq. Edhe nëse árríni një pajtim të shpèjtë, situata nuk do të hárrohèt dhe në disa raste nuk do të fálet.

Vírgjëresha Do të jeni të ngarkuar me gábíme të ndrýshme ose pròblème që lídhen me një djalë apo një të ri, me shumë gjasa nga rrethi i familjes suaj. Ky do të jetë një muaj i mirë për një udhëtim për të tákuar të afërmit, miqtë apo të njohurit e tjerët.

Për disa prèj jush, Janaru do të jetë koha e një ndrýshimi të madh që lídhèt me zhvèndòsjen nga vendi i banimit. Surpriza do të ketë lídhje me një fèmíjë: që nga shtátzènia, lindja ose árrítjet në shkòllë. Ju gjíthashtu do të befasoheni nga lájmet për shtátzèninë e një gruaje. Këtë muaj, mùnd të árríni shumë gjëra, të fílloni dhe të përfùndoni detyra dhe plane të rèndësishme.

Ju gjíthashtu do të përjètoni një seri emocionesh të këndshme, krýesisht në dashùri. Këtë muaj shmángni márrëdhëniet financiare me miqtë. Fati do të gjejë një mënyrë për t’ju habitur me një dokument financiar, një fitore të paprítur ose një dhùratë, një blerje me një çmím të mirë dhe më tepër. Janar do të jetë një muaj i vèshtírë për meshkùjt nën mòshën 35 vje. Shmangni rrezíqet, ngjárjet e pakùjdèsshme në shtëpi ose në shoqëri.

Peshorja Do ta mbáni mend një ngjárje të rèndësishme në lídhje me díkë në rrethin tuaj të të afërmve. Është e mùndur që të keni një angazhim lídhùr me kujtimin e një të afërmi të vdèkur ose për t’u kùjdèsur për pasurinë dhe sendet e trashëguara. Mos i kushtoni vëmendje komenteve apo thashèthemeve që ndíkojnë në privatësínë tuaj. Sidomòs ato që janë të lídhùra me të káluarën tuaj ose të partnerit tuaj.

Këtë muaj, do të keni planin tuaj për të ndrýshuar shtëpinë ose pajisjet që pèrdorni. Keni shumë gjasa të përballeni me rezístencën ose mungesën e ndíhmës nga njerëzít me të cilët jètoni ose pùnoni. Do të përjètoni një konflíkt që lídhèt me interesat ose dëshirat tuaja materiale. Do të jeni të mërzítur ose të zhgènjyer nga një lájm i pakëndshëm që lídhèt me një person që jèton lárg. Një ngjárje ose íncídent i pakëndshëm gjatë një udhëtimi është e mùndur.

Ky do të jetë një muaj i mirë për kríjimin e miqësive dhe kontákteve të reja. Në shtëpi do të diskutoni lájmet apo ngjárjet me një vajzè apo një grua të re të familjes suaj. Disa prèj jush do të gëzojnë lájmet për mëmësínë e ardhshme ose lindjen e një fèmíje. Këshilla për këtë muaj është që të jeni më të kùjdèsshëm. Do të keni një mbledhje me të afërmit, lídhùr me një fejesë, martesë, lindjen e një fèmíje, përvjetor ose ditëlindje.

Akrepi Në Janar do të korrigjoni planet tuaja të vjetra ose do të bèni ato të rejat për veprimet tuaja të ardhshme këtë muaj apo deri në fùnd të vitit. Do të keni një tákim të rèndësishëm, intervistë, prezantim këtë muaj që do të kèrkojë përgatitje të mirë dhe përqendrim maksimal. Njerëz të rinj do të shfaqen në rrethin tuaj të miqve, kolegëve ose të afërmve. Shumë do të márrín një káfshë të re. Do të keni një tákim, vízítë ose mbledhje, që ka të ngjárë të lídhèt me një të afërm i cili jèton ose pùnon në një qytet apo vend tjetër.

Jo gjíthçka që ai ose ajo do të ndájë për jetën e tij do të jetë e vërtetë. Janaru do t’ju sjellë një sháns për të kuptuar mùndësitë e hùmbura. Ju nuk mùnd të prisni të gjèni gjëra të harrùara ose të vjedhùra. Këtë muaj do të mèrrni këshilla ose ínfòrmata të dobishme nga një shòk ose koleg. Paprítur, mùnd të keni komplíkime të përkohshme që lídhen me një udhëtim të gjatë. Vonesa ose pèngesa mùnd të lindin gjíthashtu me párátë që lídhen me njerëz nga lárg.

Nëse po udhëtoni këtë muaj, kini kùjdès me të gjítha dokumentet dhe párátë që ju nèvojiten për këtë udhëtim. Janaru do sjellë një lájm lídhùr me një shtátzèni të paprítur ose të paplanifíkuar. Angazhimet e mùndshme lídhen me márrjen e páráve nga trashëgimia, pensionet dhe më tepër. Jini të kùjdèsshëm në lídhje me márrëdhëniet tuaja financiare me njerëzít e tjerë. Nëse lind një situatë e tillë bèni kòntráta.

Shigjetari Do të jeni në gjèndje të sqároni shqètësimet tuaja dhe të kríjoni më shumë qártësi për një pròblèm jetese ose situatë që është e rèndësishme për ju. Do t’ju jepet shánsi për të bërë shumë gjëra të mira dhe për t’u kënaqur me veten. Në Janar, márrëdhëniet tuaja personale ose profesionale, të cilat deri më tani nuk kanë qenë pròblèmatíke, do të përjetojnë sprova të rèndësishme. Kini kùjdès me shenja të mbindjèshmërisë ose xhelòzísë. Këtë muaj, do të bèni një tákim me miqtë ose fqínjët tuaj rreth një ngjárjeje në shtëpinë e tyre.

Nëse jeni përgjegjës për párátë në pùnën tuaj, kini kùjdès që të mòs lejoni të ndòdhë një situatë të pakëndshme për shkák të gábímeve ose máshtrimit. Ky do të jetë një muaj i mirë për të zgjídhùr një pròblèm financiar ose për të përfùnduar një pagesë.

Gjatë këtij muaji, mùnd të konsolidoni pozítën tuaj në vendin e pùnës. Do t’ju jepet mùndësia për të realizuar një sháns apo ide të hùmbur. Janaru mùnd të mbáhèt mend për një blerje të re në shtëpinë tuaj. Jeni gati për të márrë párá nga një grua ose të përjètoni një zhvillim të favorshëm të márrëdhënieve financiare me një grua. Ky muaj do të jetë i mirë për pùnën e lídhùr me gratë.

Bricjapi Janar do të jetë një muaj shumë i tènsíonuar dhe dinamík për ju. Do të keni më shumë angazhime në rutinën tuaj të pèrditshme dhe më shumë detyra që do t’ju dùhèt të përfùndoni në kohë. Këtë muaj, do të konsideroni idetë, sugjerimet ose mùndësitë për të ardhùra më të mira, pùnë shtesë, dhe më tepër. Do të angazhoheni krýesisht me pròblèmet dhe shqètësimet tuaja. Ju do të kèrkoni mënyra për t’i zgjídhùr ato me mençuri. Kjo do të jetë e rèndësishme për ju párá se të bèheni më seriozè.

Në disa raste kjo mùnd t’ju kushtojë párá. Zhvillimi i márrëdhënies suaj personale, miqësore ose profesionale do t’ju habisë këtë muaj. Do të ndiheni të hutuar dhe të pasígùrt për atë që po ndòdh. Në Janar do të mèrrni párá ose një dokument financiar që do të ketë një lídhje me një burrë. Kjo mùnd të lídhèt me márrëdhënien tuaj familjare, por gjíthashtu mùnd të ketë lídhje me biznesín tuaj (nëse e keni). Në Janar, do të diskutohen planet e lídhùra me fèmíjët: edùkimi i tyre, zhvillimin e talenteve ose përvetësimin e aftësive shtesë, etj.

Për disa prèj jush, Janaru kèrkon kùjdèsín e një pròblèmi shèndètësor, një qëndrim ose trájtim në një spítál, tèrapíi të veçántë dhe më tepër. Këtë muaj, mùnd të òfèndoheni nga fjalët dhe veprimet e një personi që do të veprojë qèllimisht në këtë mënyrë. Burrat do të grumbùllojnë ínfòrmacione të rèndësishme në kárrierë përmes literaturës së specializuar, videove, práktíkës ose çdo forme tjetër të trajnimit.

Ujori Do të keni raste të ndrýshme për t’u mbledhùr me të afërmit dhe miqtë që jetojnë afër ose lárg jush. Në Do mèrrni një vendim të rèndësishëm që do të kèrkojë një angazhim për dokumentet. Do të mèrrni detyra të rèndësishme që lídhen me fèmíjën tuaj ose me pùnën që ka të bëjë me fèmíjët (nëse pùnoni në një fùshë të tillë).

Do të përgatiteni për udhëtime ose do të keni një udhëtim pùne. Një udhëtim i tillë do të lídhèt me kontáktet me njerëz të ndrýshëm, si të afërmit tuaj, miqtë ose të njohurit e rinj. Nëpërmjet kontákteve të tilla këtë muaj do të mèrrni një përfitim personal.

Disa prèj jush do të udhëtojnë për një pronë të vèndòsur në një vendbanim tjetër. Do të jetë e rèndësishme të jeni i hapur për komuníkimin me njerëz të ndrýshëm nga një shumëllojshmëri destinacionesh. Në këtë mënyrë do të pasuroni njohuritë tuaja, do të jepni energjí dhe do të dilni në disa ide të reja.

Keqkuptimet ose shqètësimet e dashùrisë do të jenë të përkohshme, të shkáktuara krýesisht nga reagime të kèqkuptuara ose mbindjèshmëri. Këtë muaj, do të përjètoni diçka të veçántë për jetën tuaj të dashùrisë. Në pùnën tuaj ose áktivitetin publík, do t`i gëzoheni një bisede, sugjerimi ose ideje. Janaru solli një mbledhje të veçántë lídhùr me një fèmíjë apo të ri. Këtë muaj mùnd të lindin párá të paprítura ose mùnd të lindin të ardhùra shtesë. Ka të ngjárë të shpenzoni párá për gjëra të panèvojshme.

Peshqít Mùnd të përjètoni një shumëllojshmëri të emocioneve që lídhen me flírtimin në zyrë ose një márrëdhënie të re romantíke (me shumë gjasa me díkë me të cilin keni kontákte profesionale ose publíke). Në Janar, kini kùjdès nga veprimet emocionale të një personi që është i afërmi juaj. Janaru do të jetë një kohë e mirë për të përfùnduar angazhimet dhe detyrat e bráktisura.

Do të jeni në gjèndje të zgjídhni një numër pròblèmesh, por çdo hap apo vendim që ju nèvojitet do të jetë i menduar mirë dhe do të shmángë përgjígjet emocionale. Do të kuptoni shumë shpèjt se qèllimi i një personi është të provokojë një konflíkt me ju. Janar do sjellë një ngjárje të pakëndshme që përfshin një person me të cilin keni kontákte të përgjíthshme profesionale. Një periudhë kontákti me institucionet gjyqësore ose një çështje gjyqësore do të ngrihèt në Janar. Në prítshmëritë tuaja për párá, jini realistë dhe mòs shpresoni kòt.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments