Plas kèq! SKUALIFIKIMI i papritur per kete Banor, nuk Mban me

Siç dùket banorët e shtëpisë më të famshme ‘BBV3’ janë zgjuar me qèllime të qarta sot.

Akoma pa fílluar dita mirë, debátet mes konkurrèntëve kanë vazhduar.

Bëhèt fjalë për Jùlin dhe Ledjonën, ku sipas sáj Jùli i është drejtuar dùke i thënë:’ Ti qesh vetëm me bùdallállëqe.’ Juli eshte ne prag te skualifikimit edhe si shkaktari kryesor i Zarfit te Zi.

Ledjona: ‘Po pse të lutem, kur e thua një fjalë mbáje!’

Jùli: ‘Po po do mèrrem me ty unë.’

Ledjona:’ E di çfarë do të thotë ti thuash tjetrit vetëm me bùdallálliqe qesh?

Po ti bèn 100 bùdallálliqe me të tjerët edhe unë kam qeshur mòs të nxjerr kèq.’

Sakaq një tjetër ‘përplasje’ ndòdhi më herët mes Eglës, Ledjonës dhe Gabrieles,

ku këta dy të fùndít u mùnduan të zgjonin Eglën por ajo i’u drejtua me një ton të lártë.

‘Të gjíthë me kacabunj që në mëngjes!’- tha Ledjona disi e mërzítur.

Leave a Reply