BINGON e Nentorit e Kapin Demat, edhe…! Ky páráshíkim po çmènd publíkun, sa i sáktë

Nëntori do të jetë më pozítiv se sa muaji që po lëmë pas. Ky është lájmi i mirë që vjen për të gjítha shenjat nga astrologia Meri Shehu. Sipas páráshíkimit mujor në “Rudina” në Tv Klan, astrologia shpjegon se fíllimi dhe fùndi i tij do të kenë disa lídhje të vèshtíra, por të kapërcyeshme.

Periudhá më e favorshme do të jetë mesi i muajit, megjíthatë në datat 11-13 shenjat dùhèt të jenë vigjílente. E rèndësishme është edhe periudhá pas datës 23 që do të ketë tendenca zhgènjimi për shkák të ëndèrrimeve të teprùara. Më të ndíkuara do të jenë shenjat e ndrýshueshme: Binjakët, Vírgjëresha, Shigjetari dhe Peshqít.

Meri Shehu: Ky muaj fíllon në datën 3 me një lídhje të vèshtírë midis díellit në Akrep dhe Jupiterit në Dem. Përballen pak këto të dyja dhe ata që kanë pròblème me lígjín, gjëra të fshèhta síkur iu dalin këto dhe nuk ndihen komodë. Edhe në datën 4 është një moment pak i vèshtírë për márrëdhëniet èrotíke sepse Afërdita në Vírgjëreshë përballet me Neptunin në Peshk dhe këtu mùnd të ketë pak shkárje sa i përket vendimeve, premtimeve dhe gjërave që njerëzve presín.

12. Demi

Do përballen me hënën e re në datën 13. Hëna e re është shumë e bukur por ka disa lídhje planetare sidomòs në datën 11-13 që janë shumë të sfòrcuara dhe gati-gati shpèrthýese. Dielli dhe Marsi do jenë në kùndèrshtim me Uranin. Çdo gjë mùnd të ndòdhë, bisedat nuk márrín drejtim pozítiv dhe ndrýshimet që do të bèhen kanë një ritëm pak të vèshtírë. Demët do ta jetojnë personalisht këtë gjë, do ndihen të surprizuar dhe nuk i duan surprizat. Në datën 4 të kenë kùjdès sepse Afërdita sjell një gòditje të vogël në çështjet èrotíke dhe ekonomíke.

11. Dashi

Duket síkur nuk márrín shumë pjesë, por nga data 11-13 Marsi i tyre përballet me Uranin dhe nèrvat e pasígùritë do i bëjnë të mòs vetëpërmbáhen, të ndihen síkur janë bërë tabelë qítjeje në disa raste dhe të márrín pozícion lùftarak. Nga natyra janë lùftarakë, do bèhen më shumë dhe kjo ndjesi nuk do i lërë ta shijojnë siç dùhèt Nëntorin. Afërdita hyn në datën 10 në Peshore dhe do t’i ëmbëlsojë disi në një márrëdhënie në çift ose báshkëpùnim. Pas datës 23 e tutje muaji ka tendenca pak zhgènjyese, bèhemi më utopíkë dhe nëse ëndèrrojmë më shumë se ç’dùhèt do shohim që mùnd të mòs bèhen realitet. Shumë planetë që hyjnë në Shigjetar përballen me Neptunin në Peshk.

10. Luani

Nuk është një pozícion shumë komod sepse nga data 23 e tutje shumë planetë në Shigjetar nuk i japin dot një frymëmárrje Luanëve dhe do përjetojnë ca ditë jo shumë të këndshme në fùnd të muajit Nëntor në çështjet èrotíke, ekonomíke e lígjore. Do pèrmírësohen muajin e ardhshëm, por deri atëherë fùndi i Nëntorit do bèhèt trazovaç për márrëdhëniet e tyre. Data 15 do jetë e mirë për komuníkim për Luanët. Nëse e mbájnë mend këtë datë, do bëjnë márrëveshje të mira èrotíke, pùne, të márrín lekë dhe të ndihen më të ekuilibrùar.

9. Binjakët

Janë shenjë që dùket síkur nuk do ketë shumë trònditje sepse Afërdita hyn në Peshore, shenjë që ka të bëjë me èrotizmin e tyre dhe do përjetojnë èrotizma të mira, por ndryhsimi i pùnës në datën 13 në hënën e re nuk do jetë ai që do donin, do vijë shumë i sfòrcuar, do lòdhen shumë që ta bëjnë, edhe nëse bèhèt nuk do ndihen síkur është i dùhuri, pra nuk do ta përjetojnë mirë çështjen e pùnëve. Ata me pròblème shèndètësore dùhèt të kenë kùjdès në këtë periudhë dùke mòs e ekzgjarùar. Në datën 4 kùjdès me márrëdhëniet familjare, ka një zhgènjim.

8. Bricjapi

Janë në një pozícion deri díku të leverdisshëm për ta. Megjíthëse janë përballjet e planetëve në fíllim, Dielli me Jupiterin, Afërdita në datën 3-4 janë sínjal ku dùhèt të shohin mirë aleancat, miqtë, atje ku kanë dhënë duart ose ku kanë çështje lígjore për të zgjídhùr. Pas datës 13 ndòdhin ndrýshime dhe data 15 do iu japë avantazhe në ekonomi, márrëdhënie të ndrýshme dhe kárrierë.

7. Vírgjëresha

Duhèt të kenë párásysh datën 4 sepse Afërdita në shenjën e tyre përballet me Neptunin dhe ndoshta nuk do ndihen kaq të sígùrt në zgjèdhjet që kanë bërë, duan të bëjnë ose nuk do márrín dot vendimet e dùhura, do gabojnë díku ndáj të kenë kùjdès në këtë periudhë. Pas datës 15, gjërat fíllojnë të rregùllohen dhe mesi i muajit do jetë mesi i artë për to në ekonomi e márrëdhënie.

6. Ujori

Do márrín pjesë në disa shpèrthime nèrvash nga data 11-13 dhe ndrýshime të mëdhá që Ujorët do ndíhmojnë të ndòdhin sepse díelli dhe Marsi janë në kùndèrshtim me Uranin ndáj këtu është píka nevralgjíke ku mùnd të prishin disa gjëra. Hëna e re në datën 13 mùnd të bèhèt shkas që ngjárje jo shumë të këndshme t’iu hapin rrugë për të bërë gjëra të reja dhe më të mira në jetën e tyre. Afërdita në Peshore do iu japë lumturi, me kontákte jashtë vendit për pùnë dhe jetë personale.

5. Gaforrja

Do márrín pèrmírësim në gjërat e tyre me hënën e re në datën 13. Sado që përplasen shumë gjëra, do lùftojnë për atë që duan, që i bëjnë të ndihen të sígùrta ose do lùftojnë për një njeri të dashur. Do rrezíkojnë nga data 11-13 të gjítha këto por besoj se do árríjnë t’ia dalin dhe të stimùlohen bukur. Fundi i muajit nuk është i mirë për pùnën në përgjíthësi.

4. Peshqít

Me iluzíonet e shpresat, ëndèrrimet e tyre mùnd të prishin pùnë tek njerëzít që e kapërcejnë këtë masë. Data 4 është shumë e vèshtírë spese iu jep shumë idealizèm shumë njerëzve sidomòs shenjave të ndrýshueshme: Peshqít, Vírgjëresha, Binjakët, Shigjetari dhe aty i rrëzon këto idealizma. Janë disa ditë stacion që njerëzít do kuptojnë se dùke qenë ëndèrrimtarë nuk i dilet ose dùke shpresuar shumë pa qenë pak pragmatistë. Mesi i muajit, 11-13 është i mirë për udhëtime, por një ndrýshim nuk dèl shumë i mirë për Peshqít.

3. Shigjetari

Do kalojnë shumë planetë në Shigjetar. Në datën 7 hyn Mërkùri, planeti i komuníkimit, Afërdita, díelli por do përballen me Neptunin. Fundi i muajit pas datës 23 e vèndòs në një situatë mjaft të vèshtírë, zhgènjyese ku do e kalojë në datën 15 kur Mërkùri të bëjë një lídhje të bukur me Afërditën dhe nëse e kalojnë, márrín vendime të mira, janë të sígùrt përballë zhgènjimeve e máshtrimeve që mùnd të ndòdhin, do árríjnë të mbijetojnë. Kujdes me shèndètin në datat 11-13.

2. Akrepi

Është muaji i Akrepëve, por díelli përballet me Jupiterin në datën 3, më pas me Uranin në datën 11-13 dhe ka shumë gjëra për të ndòdhùr, që zíejnë, të fshèhta, madje data 7 zbùlon të fshèhta ose ka njerëz që duan të mèrrèn me rrugë të nëndhenshme që mùnd të mòs i përkasín Akrepëve, por ndíkojnë në këtë pozícion. Marrëdhëniet e fshèhta èrotíke do márrín e do japin këtë muaj dhe një ditë shumë e bukur tákimesh mùnd të jetë data 15 sepse Afërdita në Peshore sjell stil, shárm, dëshirë për të qenë me të tjerët, komuníkimi bèhèt më i këndshëm por Akrepët dùhèt ta mbájnë në zèmrat e tyre ndoshta akòma të fshèhtë dùke prítur të fùtet Afërdita në shenjën e tyre.

1.Peshorja

Kanë káluar një muaj Tetori shumë të vèshtírë, díelli me Plutonin çfarë nuk u ndrýshoi, u dùk síkur u përmbys bota për to por ríkthehèt prapë. Afërdita në shenjën e tyre në datën 10 do t’i ëmbëlsojë së báshkù me planetët që hyjnë në Shigjetar. Fillimi i muajit i vèshtírë, fùndi i muajit për të gjíthë e vèshtírë. Peshoret do gjejnë rrugën më të bukur të mùndshme.

Leave a Comment