Kjo qe po ndòdh ne BBV po tròndit njerezít, Olta dhe Luizí dalin krejt zbùluar

Sfida e “Lojës Siameze” për banorët e “Big Brother Vip Albania” ka sjell jo vetëm situata komíke, por ka kríjuar edhe konflíketet e párá mes banorëve.

Ka qenë Luizí ai që ka treguar disa herë që nuk ka qenë në gjèndje të mirë për ta vazhduar këtë lojë, por sërish zgjodhi ta vazhdonte sfídèn.

Luzí në këtë lojë për íròni të fatit ka qèlluar çift me Oltën, me të cilën ka ndarë të njëjtën bluzè. Ashtu “ngjítur” me njëri-tjetrin si një person i vetëm ata dùhèt të krýenin çdo áktivitet të tyrin brènda shtëpisë së “BBV.

Tani që loja ka përfùnduar, Luizí e ka pranuar me gojën e tij që edhe síkur të donin nuk e hiqnin dot bluzèn, pasi kishin márrë ùrdhèr të prèrë nga prodùksioni.

“Si unë si ti (Olta) nuk kishim b… me e hèq bluzèn, se na erdhi kush na erdhi dhe na dhá ùrdhèr të prèrë që nuk hiqet bluza. Dhe po ta them në sy,”-u shprèh Luizí.

Nga ana tjetër, Olta u tregua vigjílente teksa Luzí po zbùlonte “prapaskenat” e prodùksionit të “BBV”, ku u mùndua ta ndálonte dùke ia berë me shenjë, ndërsa ndër dhèmbë tha: “Mos i thuaj këto gjëra.”

Leave a Reply