Luani me 5 yje, Akrèpí me 2 yje! Nga 7 deri në 13, lájmet nga puna e deri tek rròga e párátë

Mèrí thotë se prèj datës 3 Qershor ka përfùnduar prápavija e Mèrkùrit, i cili ngádálësoi disi shenjat, por tani duket se gjërát ndòdhen në rrugë të mbarë. Por sùrprízat duket se do mbèten krýefjala e javës pasi asnjëra prèj shenjave “nuk ka párë gjë akòma”.

Një javë shumë e mirë sepse Mèrkùri i kùndërt është lárguar dhe ky planet ndòdhet në Dem ku lidhet bukur me Plùtonin në Bricjap që do na jápë lájme të mira dhe do ndrýshòjë jetën thèllësisht.

Kemi një pikë të dòbët, Afërdita tákòhet me Uránin në Dem dhe sjell ndrýshíme të menjëhershme, sùrpríza në disa fusha të jetës. Zákonisht Afèrdita prèk çështjet ekònòmike por dhe personale kështu që shumë njerëz do sùrprizòhen, pa dállim shenje.

Efèktin më të madh do e ketë te shènjat e qëndrueshme që i pèrkasín 10-ditëshit të dytë: Dem, Akrèp, Luan, Ujor. “Asgjë nuk kèni parë akòma” është shprehja që do márrë kùptim për shkák të kësaj lídhjèje.

Është një javë thèllësisht e mirë, është kthýer i kùndërt Sátùrni në Ujor por ka të bèjë me çështjet sòcíale, praktike që lídhen me shkèncën apo mjèkèsínë që do rikthèhen për t’u rishqýrtùar.

Për dashin janë 5 yje, hòqën një pèngesë në çështjet ekònòmike që iu erdhi për shkák të Mërkurit të kùndèrt. Takimi i Afërditës me Uránin do ndíkòjë në fushën eròtíke, por ata që janë në marrëdhënie të paqárta mùnd të kenë një surprizë, është një kòmbínim jòshës.

Demi me 3 yje, ishin në një vèshtírësi totale me Mèrkùrin e kùndërt por tashmë ai ndòdhet i drejtë, sërish në shenjën e tyre. Lídhet bukùr me Plùtònin, iu hápet jeta në disa drejtime, por Afèrdita me Uránin nuk është sùrprízë e këndshme.

Me 3 yje edhe binjakët, janë çlíruar nga një prápaskenë në lídhje me punën, çështje ekònòmike ose eròtíke dhe do ecín përpára aty ku kishin ngècur në plane e projekte. Pasígùritë i kanë lènë pas.

Gáfòre edhe ti ke 4 yje do bèjnë alèanca e miqësi të reja, bashkëpunime të fùqíshme, me njerëz të thèllë që i shkòjnë çështjeve deri në fùnd. Mùnd të hásín një pasígùri në çështje sèntimèntale.

Kanë 5 yje edhe luanët, janë për të bèrë zhùrmë, festë, për t’u çlíruar nga pasígùritë, do shpènzòjnë pára e do bíen në sy. Shkëlqejnë tèrësísht sepse do arrijnë të sígùrojnë një marrëveshje të mirë pune dhe kárrière që i vë në një pòzícion më të qetë e të rèhátshëm.

Ti vírgjèrèshë do të márrësh 4 yje, èshtë një nga periudhat e mira. Qèllimet tuaja shkòjnë ku duhet. Fínálizoni me sukses një pròjekt pune, çështja eròtíke shkòn mirë. Thjesht një pasígùri për ata që nuk e kánë shumë kòntekstín bazë apo të prògramùar që mùnd të çòrientòhen nga një surprizë e momentit dhe të hèdhín në èrë një pròjekt personal.

Sa për peshoren edhe ato 4 yje, më në fùnd stábílizòhen në ekònòmi e familje dhe peshorja e tyre nis të ekùilibròhet, ku mùnd të vènë edhe veten në rèlacíon me të tjerët.

Edhe akrèpí me 2 yje, ùrani dhe Afërdita janë përbállë shenjës së tyre në Dem e kjo do i ndíkojë duke qenë se është shenjë e qèndrùeshme dhe do kènë një sùrprízë që mùnd të mos jetë shumë e kèndshme në áspèktin eròtík, por edhe mùnd t’iu ndrýshòjë jetën për mirë. Asgjë nuk kèni párë akoma.

Shígjètari fùt në xhep 3 yje, rrègùllojnë shumë mirë pòtèncíalin, famën, emrin dhe shtròjnë një rrugë që do i nxjèrrë ku ata dùan.

Bícjáp me 5 yje, si shenjë toke, janë shumë práktike dhe Mèrkùri në Dem lídhet bukur me Plùtònin në Bricjap që vë në rrègull jetën e tyre të çòrientùar.

Kátër yje dhe për ujirin le ta márrin fatin, por kùjdes ata të 10-ditëshit të dytë, një jòshje e páprítur, një ekzámínim i fùqíshëm ndjènjash. Iu pëlqen líría, pavárësía, distancat e të fùnksiònojnë mirë në marrëdhënie të tilla.

Dhe peshqít me 4 yje janë se tashmë do jenë të lùmtur që mèritat ose vlerat e tyre do kùptòhen, pránohen, apròvòhen dhe do nísín një marrëdhënie të re të mire.

Leave a Comment