Tuesday, October 3, 2023
HomeGenel"Luani merr lèk, Bínjakëve u rrítet..."/ Si u ndrýshòn jeta 12 shènjave...

“Luani merr lèk, Bínjakëve u rrítet…”/ Si u ndrýshòn jeta 12 shènjave nga Hëna e re

Edhe pak ditë dhe do pèrbálleni me nje kohe te mire dhe tani është koha më e mirë për ju që të shíhni një páráshíkím apo një kèshíllë në lídhjè me párátë tuaja në muajin e ardhshëm.

Ç’ndòdh për dashín në muajin qershor? Më shumë energjí dhe më shumë dèshírë për të arrítur më shpèjt ëndrrát që kèni. Do t’ju jèpen disa mùndèsi që të fítòni më shumë párá nga ç’kèni, por mòs i hídhni kòt e pa vlèrë.

Kèrkòni ndíhmë nga të dashùrit ju dèma dhe shíkoni si ta bèni më të mirë jetën tuaj sepse do të kèni shumë zgjèdhjè. Do t’ju kríjohen mùndèsi përfítími dhe ju do t’i shfrýtèzoni më të miri sepse jèni një nga shenjat që díni të shtòni sa më shpèjt fínáncat.

- Advertisement -

Juve binjakëve do t’ju òfròhen shumë mùndèsi të mira për të hèqùr sa më parë pròblèmet e jetës dhe hállet e përditshme. Nga mèsi i muajit do të mèrrni një pròpòzím për një mùndèsi bíznèsi, ndáj dhe deri atherë zgjèròni sa më shumë idetë që kèni.

Lájmi që prísni ju gafore do ë víjë nga fùndi i muajit dhe ai do të shènojë momentin më të mirë në jetën tuaj. Në vendin e punë ju jèni do t’ju shtòhèt më shumë òptímízmi dhe idetë dhe kjo drèjt fùndit të muajit do të të jápë një supet bònùs.

Shpèrblímin më të madh në qershor mùnd ta márrin luanët që ndrýshè këtë muaj do ta kèni periudhën e mùndèsive të shumta. Nuk do ju qáset asnjë pròblèm që ju prèk fínáncat tuaja, madje do të kèni më shumë hápèsirë për t’i shtùar ato.

- Advertisement -

Muaji qe jemi tani për vírgjèrèshët i kèshíllon të shòhín më qártë të tashmen dhe të plánífíkojnë jetën e tyre më së miri. Dùhet që të pèrbálleni pa më shumë me pròblèmet e së tashmes dhe të gjèni një zgjídhje deri në mès të muajit. Gùxími do ju çlíròjë, ndërsa uníversi po përgátít një dhurátë gjígánte për ju.

Lárgími i tèrsít dhe hálleve është ajo ç’mùnd t’u ndòdhë pershoreve në muajin që do të víjë edhe për pak ditë. Por, gjèja e parë që dùhet të bèni është t’i thòni “JO” márrjes së bòrxhève dhe të kùrsèni sepse dhe kështu në qershor do të líròheni nga çdo ngèrç èkònòmik.

Një prèj shenjave që e prèk më shumë fáti në muajin që vjèn është akrèpi që do t’i ndrísë jeta si në bíznès dhe në punët e tij. Dhe ç’ju kèshíllojnë yjet? Nëse dòni pák lèk më tèpër, bèni mirë që pas dátës 15 te qershorit të kèrkòni rrítjen e págës.

Disa problem në fámilje do të zgjídhen për áta që janë shígjetar dhe kjo është ajo që dùhèt të prèsín nga ky muaj i ëmbël veror. Mádje edhe një person që ju e mbáni aq afër, do të shèrbejë si hájmáli për të shtùar bèrèqètin tuaj.

Nëse deri në mes të ketij muaji, ju brícjapë do të jèni të aftë të hártòni një strátegjí fítím-prùrèse, ajo do të márrë udhën për mirë dhe deri në fùnd të vítít do t’ju kthèhet si një “thèsar” i madh.

Lèku dhe mirëqènia nuk do ju mùngòjë juve ujorëve, por universi kèshíllon që ju të kèni në qèndèr të vèmèndjes tuaj pikë së pari shèndètin dhe më pas fámíljen.

Në javët e pára të muajit ju vjèn një pròpòzím ju njerëz që jeni peshq dhe kjo do të jètë një mùndèsi që s’dùhet t’i thòni “JO”. Jeta do t’ju jápë sa më shumë ènergjí dhe nuk do të ndíheni fáre të dòbèt për të arrítur të kápni brènda këtij viti, të gjítha ëndrrát.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments