Luizí bèn njòftimin e paprítur për pròblèmin që i ka ndòdhùr: Me eshte prishur…

Duket se në rrjète sòcíale fituesi i BBVA Luiz Ejlli është i mbingarkuar.

Thënë kjo vet luizí ka ndarë me ndjèkësit një peoblem që sápo i ka ndòdhùr.

Sipas tij apkilacioni ‘WhatsApp’ i ka dalë jashtë fùnksíoni dhe e vetmja mënyrë komuníkimi është nepërmjet telefonatave.

Ndryshe, ai báshke me Kiarèn po sjellin video te shumta ku dùken shume te lumtur me njeri tjetrin.

Shíko videon:

https://streamable.com/o/u2zqí3#?secret=zf3zGLDLkd

Leave a Reply