URIME! Kiara dhe Luizí japin LAJMIN E MREKULLUESHEM për fansat

Çifti më i dashur i momentit Luizí dhe Kiara janë mjaftë áktiv në medita sòcíale.

Çifti pak më parë ka ndarë lájmin e shumëpritur ku do të jetë áktiv edhe në youtube dùke publíkuar

‘vlog’ nga pèrditshmëria e tyre, shkruan “Kosovárja”.

Padýshim ky lájm i ka lumturùar pafùnd ndjèkësit e çiftit, ku nuk munguan me pyetje të shumta.

Se kur do të publíkohèt videoja nga çifti, kjo na mbètët për të parë ditëve në vazhdim.

URIME! Kiara dhe Luizi japin LAJMIN E MREKULLUESHEM për fansat

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...