E FUNDIT/ Graciano LARGOHET dùke qarë, ja cndodhi

‘Vëllai i Madh’ u dhá një detyrë banorëve mbrëmjen e djeshme.

Ata do të shkruanin nga një letër për veten, ku treguan për emocionet e këtij rrugëtimi dhe për mënyrën se si vèndòsën që të fùten në një format të tillë

Pas leximit të letrës, Graciano Tagani u pa i përlòtur pasi u përqesh nga banorët përreth.”

Dua të them vetëm një gjë, në këtë jetë kam parë shumë persona si pùna jote dhe realisht dùhèt të mèsoni të jeni më shumë njerëz. Realisht”, u shprèh ai teksa lárgohèt dùke qarë nga oborri.

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...