Tuesday, October 3, 2023
HomeGenelMbájeni mend datën 27, sot pergátitni gáti gjithë shtëpítë, do ndòdhë pas...

Mbájeni mend datën 27, sot pergátitni gáti gjithë shtëpítë, do ndòdhë pas orës 7 pasdite

Ne shume b.esime te vj.etra thuhet se nese njerezit kerkojne te kene nje fat te madh dhe qe gjerat tu shkojne sa me mire ne jeten e tyre duhet qe te mb.eshtetet te f.uqia e numrit 9. Eshte nje numer qe njihet per pot.encialin e tij te madhe dhe qe sot perfaqesohet nga kjo date e 27 e shtatorit qe ne mbledhjen e saj ka formimin e numrit 9.

Ky muaj páráshikohet të jètë si një “mrèkulli mbi tokë” sepse símbòlizon sjèlljen dhe afrímin e të emblit dimer dhe kështu do të ngròhë dhe do të pástròjë zèmrat tuaja. Çdokush prèj jush që për mòmentin ka “ngècùr” në jetën e tij dhe nuk po arrín të bèjè dot përpárá dhe ndíhèt si i “bráktísur” prèj fátit, në këtë muaj dhe ne ate qe do vije do të mùnd të gjèjë shpètimin.

Kjo, sepse ditë shumë më të arta do të tròkásín në dýert tona, dhe ajo aròmë e ëmbël e fátit të mirë do të arríjë në çdo shtëpi, për të bèkùar jetën tuaj, të fámíljes dhe çdo anètari të shtëpísë. Në ástròlògji, numri i cili cilësohet si një nga më të fùqíshmit për të afrùar me një fát të mirë, është numri 9.

- Advertisement -

Kjo e bèn këtë ditë të sotme, një ditë shumë të vèçantë dhe në të njëjtën kohe shumë të fùqíshme sepse dáta 27 e bashkùar me muajin 9, arríjnë të fòrmòjnë numrin 9. Ne në ástròlògjí, këto lloj bashkímesh, cílësòhèn si ditë të mira, ndáj dhe dètýra juaj më e madhe është që të mèrrní më të mirën.

E bèsòni dot se në këtë dítë, një nga fùqítë më të mëdha që mùnd të víjë, është plòtèsími i dèshíráve të tua? Po, edhe ata që nuk e bèsònin, kánë mbètur të máhnitur nga fòrcá që ka fòrmímí i numrit të fátit, 9. Janë një grùmbull ndòdhísh të mira që prítet të ndòdhín sot dhe një sèrè ngjárjes që jètën tuaj do ta bèjnë më të bùkùr dhe më të sígùrt.

Dhe ajo që ka më shumë rèndèsi është se 9-a në nùmèròlògjí, në të njëjtën kohë përfáqèsòn dhe shèrímin nga një sèri e gjátë pròblèmèsh. Mèkáti më i madh është nèse ju hùmbísni bèsímin, ndáj dhe ju dùhet të trègòheni sa më bèsímtárë dhe mbí të gjítha ta drèjtòni mèndjèn dhe trùpin tuaj drèjt pozítívítetit.

- Advertisement -

Çfarë të bèni pás orës 7 te pasdites? Për të márrë më të mirën e kësaj dite, pas orës 19 : 00 (ora 19 përfáqesòn numrin 9 të këtij muaji) është e kèshíllùèshme që pás kësaj ore ju të pùnòni me dèshírát tuaja. Në këtë ditë, dùke qènë se 9-a fávòrizòn shumë plánet në punë, apo në bíznès, në çdo dèshírë tuajën dùhet që të përfshíhèn të ardhùrát.

“Univers, më dhùrò një punë, ku unë të jèm i/e qètë dhe të fítòj jètèsën time”. “Dùa që jèta ime të bèkòhet me pròspèritèt dhe të mirat të hýjnë në të gjíthë fámíljen time”. Në mèndjèn tuaj, thòni si këto dèshíra apo çfarëdò lloj tjetër gjèrásh që dòni që t’ju bèhèn rèálitet. Mòs hárròni që párá se të bíní në gjumë, të ndízní një qírí dhe ta líní në një vènd të sígùrt gjátë nátës.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments