Monday, October 2, 2023
HomeGenel"Mbárësi për Peshqít, rrugë të shtrùara me flòrinj për Luanët...", Hëna e...

“Mbárësi për Peshqít, rrugë të shtrùara me flòrinj për Luanët…”, Hëna e plòtë sot do ju mágjèpsi

Si gjithnje párashíkimet nisin me Dashin, përpárá se të hídheni me kokë, pyesni veten nëse planet dhe idetë për të cilat jeni kaq të ngázèllyer tani do të jenë të vlefshme. A i ekzagjerojnë disa njerëz pásojat e mùndshme? Rekòmandohèt të mendoni logjíkisht. Po kështu, tákti dhe diplomacia mùnd të jenë të nèvojshme nëse po përpiqeni të bindni të tjerët në mënyrën tuaj të të menduarit.

Ju qe jeni Dem, mos lejoni që díkush t’ju shtyjë të vazhdoni me márrëveshje për të cilat nuk jeni të kënaqur. Ju dùhèt të mèsoni të vèndòsni ndjenjat dhe nèvojat tuaja në listën tuaj të prioriteteve. Díkush po përpiqet t’ju bindë të bèni disa ndrýshime gjíthëpërfshirëse. Nuk keni pse ndiqni idetë e tyre.

Vetem per Binjaket dhe Vetëm për shkák se nuk jeni të prirur të ndani mendimet dhe ndjenjat tuaja, nuk do të thotë që nuk do të dëgjoni kur díkush dùhèt të flasë. Ndonjëherë vetëm dùke lejuar një mík ose një të dashur që të hèqë diçka nga gjoksi i tyre mùnd të sjellë lehtësim. Mund të jetë në avantazhin tuaj të dëgjoni dhe vëzhgoni ç`ndòdh përreth jush.

- Advertisement -

Gaforre, Një kolegu i mùngon vízíoni dhe imagjínáta edhe pse një projekt mbi të cilin po pùnoni kèrkon kreativitet. Mund t’ju dùhèt të sugjeroni ide dhe të shpresoni se do të jenë në gjèndje t’i zgjerojnë ato. Díkush në familje nuk pret të márrë mirëkuptimin që shpreson. Jini të gatshëm të trègòni tòlerancë dhe durim kur jeni në shoqërinë e tyre.

Per ju Luane, njerëzít në tákime biznesi dhe seminare shpresojnë të frymëzojnë të tjerët dùke ofrùar bonuse, përfitime dhe stimuj financiarë. Ju mùnd të keni ndjenjën se díkush po i ekzágjeron shumë përfitimet e mùndshme të planeve. Përpárá se të mèrrni një angazhim, kòntròlloni mirë situatën.

Vírgjèresha, díkush që ju ka bërë një nder kohët e fùndít dùket se ka nèvojë për ndíhmë. Ata mùnd të kenë nèvojë për diçka dhe nuk do të jetë shqètësim për ju, të ofròni ndíhmë. Mos prisni t`ju pyesín. Bëjani páráprakisht të ditur se jeni aty për ta.

- Advertisement -

Peshorja, ju kèrkohèt të mèrrni përsipër përgjegjësi shtesë edhe pse ka të tjerë që janë plòtësisht të aftë për të menaxhuar këto detyra. Po i lejoni dèmbelët të përfitojnë nga mirësia juaj. Ju mùnd të mòs keni pròblèm të ndíhmoni të tjerët, por të páktën synoni të ndíhmoni ata që nuk mùnd të ndíhmojnë veten.

Per ju akrepe, familjarët janë plòt me ide se si të pèrmírësojnë shtëpinë. Disa ia vlen të mèrrèn párásysh më tej, por të tjerat do të jenë jorealiste. Duhèt t`ia bèni të qártë që në fíllim këtë gjë. Planifíkoni me kùjdès. Mendoni për gjíthçka dhe e ardhmja juaj e afërt është drejt lumturisë dhe suksesit.

Shigjetari, një bisedë që dëgjoni rastësisht dùhèt ta mbáni rreptësisht për veten tuaj. Në biznes dhe financa, bèni disa kèrkime përpárá se të bini dakord për ndonjë gjë të një natyre afatgjatë. Duhèt të jeni absolutisht i sígùrt se ajo që ju thuhèt është versioni i vërtetë dhe i sínqertë.

Bricjap, duhèt të dini se zgjèdhjet që po bèni tani janë vetëm tuajat dhe jo sepse keni lejuar njerëz bindës të ndíkojnë në vendimin tuaj. Mendoni seriozísht për një propozím që ju është bërë së fùndmi. Ju nuk dëshíròni të prèkeni në mënyrë të pandërgjegjshme nga ndjenjat e njerëzve afër jush.

Ujor, një mík apo i afërm i ngushtë po ju mbýt me vëmendje. Në ákt nuk keni nèvojë. Ajo që dëshíròni dëshpërimisht është pak hapësirë. Për hir të hármonisë në të ardhmen, díkush dùhèt ta kuptojë këtë.

Edhe per Peashqit, përgjegjësitë e mëdhá ju mbájnë të zènè. Ju e prisnit që kjo të ishte një ditë e vèshtírë për sa i përket përgjegjësisë dhe për shkák se të tjerët vlerësojnë gjíthçka që po bèni për ta. Me díkë me të cilin sápo jeni njohur mùnd të nisni një miqësi magjepsëse.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments