Thursday, June 1, 2023
HomeGenel"Mè 21 korrik, íkín hállet, mbýllet një krèdí..."/ Vjèn lájmi i madh,...

“Mè 21 korrik, íkín hállet, mbýllet një krèdí…”/ Vjèn lájmi i madh, ja ç’prítet t’ju ndòdhè

Dáta 18 korrikut ka qenë një ditë shumë e mirë që ka sjèllë shumë mbárësi dhe pozítívitet, ndáj dhe víjimi i kësaj jave do të na përbállë me sùrpríza të shumta ndáj dhe páráshíkimi për të gjíthë javën deri në mbýllje ka të páprítura.

Pak e nga pak dhe me shumë dùrím, jeta e gjíthkujt do të hyjë në “shínat” e përmírèsimit, por në këtë dítë është koha më e mirë për ju që të zbùloni sa më qártë atë që prítet t’i víjë shenjës që kèni.

Brávo shènja e Dashëve pási trùri juaj është jáshtëzákonisht áktiv tani dhe po ju bèn shumë pròdùktiv dhe ámbicíoz. Si pásòjë, do të kèni pak dùrim për njerëzit që pèrpíqèn t’ju ngádálësòjnë. Mos hùmbísni asnjë mòmènt me këta njerëz.

Dèma, do të hýjë shumë lùmtùri në jetën tuaj dhe ju e mèritòni atë, prandáj shíjòjeni! Mos hárròni të fálëndèroni universín. Ndërsa dita përpáròn, do të ndòdhë diçka që e bèn një nga márrëdhëniet tùaja të afërta të rrítèt.

Mënýra më e mirë për ju binjakë, për të sígùrùar të kèni një ditë pèrfèkte është të sígùròheni se trupi juaj do të jetë në fòrmë. Gjítháshtu, tani është një kòhë e mirë për të márrë mása párándáluèse kùndèr një pròblèmí fízík.

Gafore te dáshur, në rast se nùk mèrrni mása párápráke për të mbròjtur veten nga ánkthí që po përhápèt, jeta juaj mùnd të hýjë në një periudhë shumë të gjátë trázírásh dhe pásigùríe.

Edhe ju luanë, mùndet që të ndíení se një person në një pòzítë aùtòriteti po flírtòn me ju. Përpíqùni të mos pèrzíeni jetën tuaj pròfesíonále me jetën tùaj pèrsònale.

Për vírgjèreshët, yjet thònë se kjo është një dítë që të mèndòni për veten tuaj dhe të bèni atë që mèndòni se është e drèjtë. Kápni tímònin e jetës suaj dhe drèjtòhùni drèjt vendit ku dèshiròni të íkní.

Ju të dáshùra peshore, sèkrèti për të mbíjetùar në një sítùátë dèlikate është që të shmángní kònfùzíonin duke dègjùar me kùjdès. Njòhja me njerëz të rínj do t’ju ndíhmòjë të ndíhèni më të qètë.

Miq të akrèpít, po bèhèni gjithnjë e më i zènè me punë, kështu që është kòha që të jèni shumë më sèlèktivë sa u pèrket personave me të cilët kálòni kohën tuaj të lirë.

Ti shigjetar, të kèsh ëndrra dhe të pùnòsh për t’i reálizuar ato është shumë e rèndèsishme. Mègjíthatë, është po aq e rèndèsishme që të kùptòni se kur dùhèt ta bráktísni njërën prej týre. Angázhòhuni më shumë në dáshùri.

Do të líndë për bricjapin, një sítuátë e tènsíonùar që mùnd të pèrfshíjë miq ose báshkëpùnëtorë, nuk do të bènit kèq që të shmángèni. Do të íshte më mirë nëse trègòheni asnjanës, sepse kjo do të vlèrësòhet në të árdhmèn.

Ju ujora, mòs sùpozòni më të kèqèn në një sítuátë. Në fakt, dùhèt të mèndòni për më të mirën. Duke mblèdhur energji pòzítive, shánsèt janë që edhe një sítùátë nègátive të shndèrròhet në pòzitíve.

Fítoni njòhuri ju peshq, që do të ndèrtòni aftësitë. Ndèrtòni aftësitë tuaja dhe do të ndèrtòni sùksèsín e jetës. Mòs híqní dorë nga të mèsùarit, sepse do të kèni shumë pèrfítíme prèj saj.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments