Plasi ne BBV, dalin lákùriq dhe pa píke tùrpi, situata dèl komplet nga kòntròlli

Banori më i ri i Big Brother VIP Albania, Qetsor Ferrunaj i habiti të gjíthë. Kur pa káluar ende 24 orë nga hyrja e tij në këtë program, bëri dush dùke u zhvèshur n.udo párá kamerave.

Video e tij u bë mènjèherë v.irale në rrjèt, por ky ákt ka márrë vëmendjen dhe të banorëve të tjerë të shtëpisë. Së fùndmi,

ka qenë Olta Gixhari dhe Jori Delli të cilat i kanë thënë Qetsorit, që të sígùrohèt që banorët po e po, por dhe ndjèkësit, të kenë fjetur kur ai bèn dush.

Ndërsa ky i fùndít nga ana e tij është shprèhur se nuk e ka pròblèm áktin e të bërit dush n.udo, pasi pjesa e poshtme e xhamit nuk është transparènt.

Olta: Lahesh pa të brèndshme ti aty? Qetsori: Po. Olta: Ça flet? Në ca ore lahesh ti?. Qetsori: Kur flenë të gjíthë. Olta: Dukesh.

Qetsori: Po pùnë e madhe mu prish pùna pse ca po bëj? Jori: N.udo? Joo për zòtin jo. Qetsori: Nuk dùket se është fluid Olta: N.daj po i them ca ore lahesh sígùrohu që këtu po e po por dhe jashtë ti ketë zènè gjumi të gjíthë.

Leave a Reply