SHÓKUESE! Nuk do ta besoni rezùltatin: Ja kë votoi publíku Shqípetar për të dalë sot nga Big BrotherVIP

Meri, Gazi dhe Ilnisa ishin këtë javë në nominim. Shkak u bë një zinxhir shpëtimi ku në fund mbetën Ilnisa me Merin. Ndërsa Gazi shkoi në nominim pasi theu rregullat duke folur për nominimet.

Nga sondazhi i xing.al, ku ju patët mundësinë të votonit, rezulton se banorja që publiku ka votuar

më shumë për të dalë është Ilnisa.Ilnisa ka marrë 35% të votave, pas saj vjen Meri me 34% dhe Gazi me 31%.

Leave a Reply