Burime nga TCH!! Luizi banori i pari + 5 te tjere sor te PRIME…mbáni frymen miq

Sot eshte prime i dyte i BBVA 3 . Dhe si per cudi flitet per nje surprize gjigande ku TCH thuhet se po negocion me Luizin qe ky i fundit te beje nje rikthim spektakolar.

Gjithsej 18 banorë sa kanë hyrë të shtunën,

sonte pritet të hyjnë edhe shumë të tjerë.

Ja disa prèj tyre:

1.Sardi Strugaj

2.Adèlina Tahiri

3.Olsi Bylyku

4.Cubi Metkaj

5.Ledian Agallijaj

6.Kejsi Tola

7.Fation Kuqari

8.Bardhi

9.Graciano Tagani

10.Zamira Kita

11.Albi Nako

12.Dorina Mema

13.Endrík Beba

Leave a Reply