ÇMÉNDET EGLA Shikoni Çfare Téntoi ti Beje Jul Dedes! Produksioni SHTÁNG

Prodùksioni i ka dhënë banorëve një sfídë,

ata dùhèt të mbánin me duart lártë kutitë me topa që të mòs binin poshtë.

Në këtë sfídë morën pjesë Romeo, Françeska, Erjola, Çimi, Heidi dhe Meritoni.

Jùl Deda është pëpjekur që vazhdimisht ti bèzdísë banorët për të kríjuar situata komíke dùke iu afrùar vajzave insekte për ti trembur opo dùke gudùlisur Meritonin.

Egla e cila po tèntonte ta mbánte lárg nga banorët ka tèntuar ti ùl pantollonat Jùlit.

Aktori për ti plòtësuar dëshirën dhe për humor i ka ùlur vete dùke i thënë: Ja o Egla!

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...