Friday, September 29, 2023
HomeGenelÇfarë ndòdhi kaq paprítur? Deklárata e Luizít bèhèt virale në rrjèt (VIDEO)

Çfarë ndòdhi kaq paprítur? Deklárata e Luizít bèhèt virale në rrjèt (VIDEO)

Luizí bisedon me Kiarën në lídhje me aplíkacionin e Snapchat. Moderatorja i trègòn se mesazhèt fshíhen në këtë aplíkacion, pra nuk ruhen.

Kaq ka dashur Luizí dhe me humor është shprèhur se aty bèhen gjíthë pislleqet e kalamanjve. Kjo eshte dhe Video qe ju do e shihni.

- Advertisement -

“A çá jeni ju, aty bèni gjíthë pislliqet se nuk ruhen mesazhèt, hë maskárènj jo”, ka thënë ndër të tjera banori i “BBVA”.

Ka shpèrthýer rrjèti dhe videoja është bërë virale dùke e márr si humor dekláratat e banorit të BBVA.

- Advertisement -

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments