Tuesday, October 3, 2023
HomeGenelMe FAT si t'ju bjèrè Bíngò! Sapo nxòrri páráshíkímin e fòrtë për...

Me FAT si t’ju bjèrè Bíngò! Sapo nxòrri páráshíkímin e fòrtë për të gjíthë

Thùhet se të gjítha shenjat e kánë një fat të mbárë dhe një fat të shkrùar në yje që do t’u príjë gjatë të gjíthë jetës së tyre, por ky fat ndryshon shpesh në várèsi të gjèndjes së një persòni dhe períudhës së jetës së tij.

Viti 2022 në bazè të të gjítha páráshikimeve ástròlògjíke thùhet se do të jetë në kùndèrshím me të gjítha gjërat që ndòdhën në vitin që sapo e kemi lènë pás dhe kjo do të thòtë se ky vit shíhet si një vit më i mirë për të ardhmen e gjíthkujt.

Sipas ástròlòges më të dashur nga shqíptarët, Mèrit, ka disa shenja që janë në fòkùsín e fatit dhe márrin lajme më të mbára që víjnë nga Universi.

- Advertisement -

Këto shenja gjatë kësaj kohës do të jenë në dùart e një fati të mirë dhe do t’u plòtèsohen shumica e planeve të jetës së tyre.

Mèri thotë: “Nëse jeni kùríoz të dini se kujt do t’i ècë më mbárë gjatë kësaj períudhë, kjo nuk është áspak çudi, pasi shumë të fávòrízuar do të jetë shenjat si Dáshi, Lùani, Shígjètari, Pèshqít dhe padyshim Ujòri i cili hýn në vitin e tij të plòtèsimit të ëndrrave”, víjon Mèri.

“Një gjë është e sígùrt se çfarëdo që të ndòdhë këtë vit, një gjë thùhet me sígùri se të gjítha ato që pèrjètùam ne te shuaren si vùájtjet, pròblèmet dhe të gjítha shqètèsimet, do të lárgòhen në këtë 2022 me shprèsèn se nuk do të kthèhen më kùrrë”, thotë ástròlògía.

- Advertisement -

Në fùnd Mèri ka vèndòsur që të cilèsojë dhe të vlèrèsojë me një numër nga 1 dhe deri në 10 fùqínë fatsjèllèse që do të keni në këtë 2022 bázùar në shenjën tuaj.

Dáshët kanë këtë fat. Do t’u ècë shumë në fùshën e shëndetit dhe në çështjet që lídhen me dashùrinë dhe prosperitetin. Në lídhje me vlèrèsimin tuaj për fatin do të keni një vlèrèsim 10 pra do të keni shumë fat këtë vit.

Dèmat kanë këtë fat. Do t’ju fshíhen të gjítha vùájtjet që ju janë kríjuar në te shkuaren dhe do të kèni edhe shumë ndryshime në punën tuaj për një pozícíon të ri dhe me shumë lèk. Fati ju sjèll vlèrësímin me numrin 8.

Bínjákët kanë këtë fat. Fati është në kráhun e tyre gjatë gjíthë muajve të parë të 2022 dhe deri në shtator do të keni vetëm mírèsi në jetën tuaj dhe në fámílje. Nota e vlèrèsimit të fatit tuaj është 9.

Gáfòrret kanë këtë fat. Do t’ju bèkòhen fèmíjët dhe do të kèni shumë ndryshime pròfèsíonale këtë vit dhe një shpèrblím të madh në punën tuaj. Do të keni fat dhe nota juaj vlèrèsuese është 9.

Lùanët kanë këtë fat. Do të jeni líder në jetën tuaj dhe në të gjítha fùshat që do të pèrbálleni në këtë 2022 që do të jetë viti më i mbárë për ju. Lajmi i mirë është se Universi ju vlèrèson me një fat të mirë me notën 10.

Vírgjèreshèt kanë këtë fat. Në këtë vit do të jeni shumë të bèkùar në dashùri dhe do t’u jepet një shèndèt shumë i fòrtë dhe nuk do të kèni asnjë vùájtje, ndërsa në fínánca jeni shumë stábèl. Fati juaj vlèrèsohet me notën 7.

Pèshòrèt kanë këtë fat. Të gjíthë strèset që ju ka kríjùar viti qe shkòi në këtë vit aktùal do t’ju kthèhen në bèkíme dhe mírèsi ndáj dhe shíjòjeni sa më shumë këtë vit. Fati juaj merr notën 10.

Akrèpat kanë këtë fat. Ka qènë shumë e vèshtírë për ju për të gjètur pùnë në 2021 dhe kèni hásùr pròblème me lèkët, por gjíthçka ndryshon për mirë në fùnd të muajit. Fati juaj merr notën 9.

Shígjètarèt kanë këtë fat. Ju do të mèrrni notën 10 nga Universi në lídhje me fatin sepse ky do të jetë viti juaj i plòtèsimit të ëndrrave dhe dèshírave ndáj dhe e ardhmja juaj duke nísùr që nga ky vit do të bèhet më e ndrítur.

Brícjápët kanë këtë fat. Nota 7 i jepet fatit tuaj këtë vit. Kjo do të thòtë që do të keni një nga vitet me shumë ndryshime dhe mjáft sfída, por në fùnd do të fítoni gjíthçka dhe jeta juaj do të bèhet më e ëmbël.

Ujòrët kanë këtë fat. Është viti juaj më i mbárë dhe jo më kot fati ju jep notën 10. Në dashùri do të mèrrni ndjènja pozítive, ndërsa në finánca do të mbùshni xhèpat plòt dhe do të zgjídhni gjíthë bòrxhet. Edhe shèndèti do të jetë si një 20-vjèçar.

Pèshqít kanë këtë fat. Ju keni tríùmfùar në párá dhe nuk ju ka prèkùr asnjë sèmùndjè gjatë gjíthë 2021 por ju nuk kèni gjètur ende dashùrinë e jetës tuaj ndáj dhe 2022 do t’ju shfáqè një shpírt të ëmbël dhe bínják. Dhùròjini sa më shumë dashùri dhe në këtë pikë do të mèrrni notën 9 të fatit tuaj.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments