E PAPRITUR/ Jul Deda ben veprimin qe Shókon fansat brenda Bigut

Pas dekláratës së Graciano Taganit se Romeo Veshaj i ka shkrùar Erjola Doçit për tu lídhùr kur kanë qenë jashtë “BBV”, disa nga konkurrèntët kanë nisur të dýshojnë në lídhjen e áktorit me Heidi Baçin.

Një ndër ta është edhe Jùlian Deda, i cili e ka pyetur Heidin nëse lídhja e sáj me Romeon është e vërtetë.

“Po është, mua më erdhi mami, çfarë po flisni o njerëz?”, tha ajo, dùke kujtuar dhe fjalët e nënës së sáj gjatë tákimit në BBV, e cila i tha që “nuk të kam parë kurrë më të dashurùar se tani”.

Megjíthatë banorët s’janë bindur, ndërsa Jùli ka shtuar se nëse një gjë e tillë do ti kishte ndòdhùr Meriton Mjekiqít, partnerja e tij Ilnisa Agolli do t’i kishte kèrkuar llògari.

Jùli: A ta bëj një pyetje Bac? A është një lídhje e vërtetë kjo e juaja?

Heidi: Po është. Mua më erdhi mami, çfarë po flisni o njerëz?

Jùli: Po ti kishte ndòdhùr këtij (Meritonit) do ta kishte márrë mènjèherë Ilnisa dhe do e kishte çuar në lavanteri

Heidi: Mund të ishim të pafytyrë ne të gjíthë familjarisht kështu! Mua më erdhi mami dhe më tha s’të kam parë ndonjëherë kështu.

Jùli: Unë po të pyes, s’po të akùzoj

Heidi: E kupton pozítën time, unë po dal fálso e situatës

Meritoni: O Heidi a di të flasësh si njeri mòs ta egzagjerosh ndonjëherë?

Heidi: Si njeri po flas o Meriton

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...