Dégradon situata gjatë publicitetit, banori kércenohet, ja cben Produksioni

Debati mes Jùl Dedës dhe Meriton Mjekiqít ka

degraduar deri në kèrcènime pas mbárimit të pjesës së parë të Prime.

Meritoni i është drejtuar Jùlit dùke i thënë se nëse ai vazhdon ta nënçmoj atij nuk do ti interesojë nëse jemi në Big Brother.

Debati ka vijuar me tone të lárta teksa i kanë kujtuar njëri-tjetrit të gjítha òfèndimet e thëna gjatë Big Brother.

Jùli i është drejtuar Meritonit dùke i thënë se nuk ja ka fríkën teksa e ka pyetur pse i afrohèt dùke i ka kèrkuar të qetësohèt dhe mòs të dal nga vetja pasi kjo është një lojë nèrvash.

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...