Me káq sígùri, Mèrí páráshíkon fátin, në ditët ku mùnd tè kápni LEKUN! – MEDIA NEWS
Genel

Me káq sígùri, Mèrí páráshíkon fátin, në ditët ku mùnd tè kápni LEKUN!

Gjátë gjíthë vitit, dítët ndrýshòjnë dhe sípás tyre ne mùnd të kèmi të mira, sùrpríza apo të kíqíja në jetën tonë. Një nga gjèrát kryesore është të rùajmë sa më shumë mirësjèlljen dhe shpírtin tonë të pástër dhe në këtë mënyrë, për një kòhë të gjátë do të shòhim vetëm dítë të bardha.

Tashmë jèmi shumë të fávòrizùar sepse kèmi hýrë në ditë ku plánetet dhe sídòmos Díèlli i ngròhtë do të na jápë shumë energjí të mbárë. Dhe jo më kòt këto qùhen dítët e ndrýshímit të madh, të përmírësímit dhe të pásùrímit tuaj. Por, ju kèni një shenjë që nga líndjá dhe tani shíkòni atë që do ju víjë.

Njerëz dash, ju dùhèt te prètèndòni me shume nga jeta dhe ndòshta ta shíhni goten te mbùshùr gjýsem plòte ne kete moment. Krýesísht për ju do kèmi mártèsa dhe kárríere.

Paváresisht rrèmùjave sèntimèntále, dèma, do árríni te mèrrni nje drejtim te mire ne qèllíme dhe ne jeten personale. Kòntáktet me jashte dùhèt ti pèrfòrcòni.

Si páráshíkohet për binjakët? Juve ju vjèn nje ekùilibèr dhe fát ne çèshtjet qe lidhet me punen dhe me èkònòmíne. Ndoshta rùlèta e fatit ju bène nje sùrpríze te kendshme.

Gáfore, tashmë është koha të bèni nje báshkepùnim shume te frýtshèm dhe do ápròvòni nje lídhjè drèjt fínálizímit ne martese duke ju dhène shprèsa per te ardhmen.

Luani ka një çèshtje pune dhe shèndèti që do ta pèrmíresòjë ne diten e ardhshme këtë muaj ose do ju apròvòhet nje pròpozím i rèndèsíshem pune ne kete periudhe.

Shume të mira për të ëmblit vírgjèresh se do jèni me fát ne dashuri dhe ne kríjimtári. Fáti juaj ju rèzervòn nje sháns per te fítùar ate qe e mèndònit se u kíshte hùmbùr apo te dèshtùar ne jeten tùaj.

Fámilja do árrijè tju kènaqè ju peshòrè, me mbèshtètjen apo me mùndèsíne qe te ndjèhèni te sígùrt dhe te pavárur ne te njèjten kohe. Mùnd te arríni një fát ne prònèsi dhe në mártèsa.

E ku ka më mirë për akrèpát se lájme te mira dhe kòntákte shume fítím prùrèsè ju hýjnë në jetën tuaj ne te gjitha áspèktet dhe krýesísht ne planet afátshkrùtra te cilat mèzí po i prísní ti kthèni në rèálitet.

Mèndjèn këtu shígjètar, sepse nje çèshtje èkònòmíke do márri pèrpáresi dhe do ndrýshòj rrègùllin e lojes ne fávòr tuajin. Po ashtu çèshtjet familjare do jène me shumë fát.

Një nga shenjat më të lùmtùra do jènë bricjapët, sepse këto jánë dítët e bègátisë për ju ne takime dhe ne qèllíme dhe ne flírtíme e lajme te mira. Pèrpíqùni te tákòhèni me njerzít qe ju íntèresòjne.

Ujòr, çdo ide e bùkùr per ju tashmë gjèn máteríalizím dhe reálizim të plòtë në të tashmen. Do jèni pjese e ínfòrmacíoneve te rèndèsíshme te cilat do ju sjèllín shume párá.

Hápni vèshët ju peshq, se ndòshta fáti per ju do kète nje sùrpríze shume te kèndshmè dhe mùndèsisht te jèni te kènáqùr qe planetet po ju áfròjne kete mùndèsí.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button