E Degjuat te Fríkshmen! TCH neser ‘SKÚALIFIKON’ banorin qe deri dje ..

Sot në shtëpinë e “BBV” Egla dhe Gazí janë përballur me një debát të ashpër të cilët árrítën deri të òfèndonin njëri-tjetrin.

Biseda mes tyre:

Gazí: Je pa shtyllë kurrizore, njeriu më zero këtu je ti. U fùte në áktrim, ushtari?

Banorët i thonë ‘zari zari’

Gazí: O zari vogël… se kaq je, u fùte në áktrim ti?

Egla: Përvishi mëngët hajde

Gazí: Ik mi zarush, ík mi

Egla: O smirush, si e ke syrin sot? Bëj shtrigën mo Gazo

Gazí: Ky syri të çoi për lesh ty, ta ka hèqur trùrin

Egla: Kujdes syrin, ma fërko ndonjë herë

Leave a Reply