KÉRCITI GRÚSHTI KÉQ/ Te Gjithe po ‘RRÁHIN’ Eglen, Situata Dégradon

Debatet brènda shtëpisë së Big Brother Vip dhe Egla me fjalorin e sáj vijon.

Kësáj here banorja, ka debátuar me Ríken dhe Rozèn, ku dhe kanë “shfrènuar” fjalorin.

Egla ka qenë në vaskë ku i është drejtuar Rozès, dùke i thënë ínjòrante,

ndërsa më pas kanë pasur një debát, ku është përfshirë edhe Ríkja.

Egla: Pallë do me thënë shpata e Skënderbeut po nuk e ke dëgjuar sepse je ínjòrante.

Erjola: E paditur do të thotë ínjòrante se do të jap edhe shpjegimin e sáj, kjo se është mësuar kështu.

Po ti dridhe sa te duash po do pèrdredhësh vetën o Egla Ceno.

Duartròkitjet që si ke márrë asnjëherë në jetën tënde i mèrr këtu me këtë teatër.

Roza: Pra nëse i thotë Ríkës je pallë ti po i thua që është shpatë?

Ríke: Palla ta zèntë frymën, të lëntë pa frymë.

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...