Çfarë po ndòdh në BBV?! / Ngjare e RÉNDE para 2 minutash, ÚLERIMAT te fusin FRÍKEN

Prej dy ditësh tashmë, Egla Ilnisa dhe Meritoni

janë dùke qendrùar në dhomën e bardhë.

Prej dy ditësh tashmë, Egla Ilnisa dhe Meritoni

janë dùke qendrùar në dhomën e bardhë.

Ku të gjíthë e dimë se jo çdo gjë ka shkùar shumë mirë.

Së fùndmi një video është përhapur me shpèjtësi në rrjèt,

ku dëgjohen të bëritura që dùket se vijnë nga dhoma e rrëfimit,

ndërsa zèri dùket si i Eglës ku Meritoni dhe Ilinsa janë mjaft të habitur dùke iu afrùar dhomës së rrëfimit.

Teksa Ilnisa dhe Meritoni hyjnë nga oborri dëgjojnë të ùluriturat,

ku ngjason me zèrin e Eglës dhe shtángen tek dera.

Ndërkohë që kuptohèt me vèshtírësi se çfarë thuhèt, dùket síkur Egla thotë se nuk mùnd të jetojë në prezencën e Ilnisës dhe Meritonit.

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...