PLÁS kÉQ per BAJRAM/ Akúza e Rénde ne BiG BROTHER, Ilnisa Futet Brenda…

Rita Lati ka qenë pjesë e shtëpisë së BBV

mbrëmjen e sotme gjatë spektáklit për të suprizuar të bijën e sáj, Roza Lati.

Ashtu siç u pa, áktorja ishte e dashur me të gjíthë banorët teksa nuk munguan përqafimet dhe fjalët e ëmbla prèj sáj.

Një koment i Ritës që mori vëmendjen ishte ai ndáj Meritonit, tek i tha të mòs mërzítet për Ilnisën pasi shtëpia ka vajza të tjera plòt.

E dùket se ky koment nuk i ka pëlqyer aspak Ilnisës e cila ndòdhej në studio.

Ajo ka bërë një reagim të papritur tek e ka parë Ritën me një vështrim jo të këndshëm.“Shiko sa goca të tjera ke këtu”- Rita ngacmon Meritonin pas daljes së Ilnisës, kjo e fundit bën reagimin e papritur

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...