Çpo NDODH!! Luizi ve masken… keto fjale TRONDITEN gjithe Shqiptaret

Së fundmi Luizi ka ndarë me fansat një video ku shfaqet një foto e tij, ndërsa në sfond është një zë që flet në anglisht.

Fjalët në video i kanë bërë shumë përshtypje të gjithë ndjekësve.

“Nuk besoj se ndonjëri e di se si ndihem unë brenda meje.

Të gjithë mendojnë se unë jam njeri i mbushur me plot energji dhe që dua gjithçka.

Por ata se dinë që unë zgjohem në mëngjes dhe vendos maskën false që të mendojnë se jam në rregull.

Sepse nëse unë tregoj se si jam në të vërtetë, të gjithë do më pyesin ‘a je në rregull?’”, dëgjohet në videon në fjalë.

Leave a Reply