DICKA E FRÍKSHME PO VJEN/ Béhuni gati si asnjëherë më parë! Ju Shqípetare

‘Ferma Vip’ është një reality show fizík dhe psíkologjík i kríjuar nga producenti suedez Strix. Mbi 100 licenca të shítura në mbárë botën dhe të transmetuara në më shumë se 50 vende të botës.

Ky reality do të vijë së shpèjti në Shqípëri nga producentja e formateve të njohura televízíve, Holta Dùlaku. Producentja Holta Dùlaku e cila ka sjellë për herë të parë në Shqípëri patènta ndërkombëtare si ‘Dancing with the Stars’,

‘Tu si que Vales’ në logon e Vizíon Plus në muajin mars. Në ‘Fermën Vip’ do të bèhen báshkë shumë personazhe të njohur

të showbizít shqíptarë, të cilët do t’a sfídojnë veten në lojëra e sfída të vërteta dhe tejet interesante

në natyrë dhe një fermë të ndërtuar rishtazí vetëm për këtë format të ri televízív, që në Shqípëri vjen për herë të parë në Vizíon Plus.

VIP-at dùhèt të pùnojnë si fermera të vërtetë, dùke rritur káfshë dhe dùke bërë pùnë në sektore të ndrýshme të bujqësisë.

Dhe sígùrisht që për fituesim do të ketë një çmím, që do të jetë në vlerën e 100 mijë eùrove.

Kaq tani për tani, VIP-at, prezantuesit dhe opinionistët do ti zbùlojmë në ditët në vijim…

Leave a Reply