Saturday, June 3, 2023
HomeGenelÇfarë po ndodh? Fushata zgjedhore edhe në shtëpinë e “Big Brother VIP”

Çfarë po ndodh? Fushata zgjedhore edhe në shtëpinë e “Big Brother VIP”

Banorët do mùnd të zgjedhin sot liderin e shtëpisë, por me një formulë të re. Kandidatët që dëshirojnë të fitojnë statusin e liderit, do të kenë 30 minuta në dispozicion që të përgatisin platformën e tyre se çfarë ata ofrojnë e përse duhet të zgjidhen lider të shtëpisë.

Secili do të ketë kohën e tij për të mbajtur fjalimin përkatës, përballë të gjithë banorëve.Pas secilit fjalim, banorët do të kenë mundësinë të votojnë liderin në mënyrë të fshehtë, duke hedhur votën e vetë në kutinë që ndodhet në dhomën e rrëfimit.

Ditën e djeshme në “Ftesë në 5” me Bieta Sulon ishte e ftuar bashkëshortja e Elvis Pupës, Belina.

Në një lidhje “Skype” nga Australia, ajo tregoi se e ka ndjekur Visin gjatë rrugëtimit në “Big Brother VIP2” dhe se e ka marrë shumë malli.

“Kur je në distancë, minimumi është që një person do të ketë kontakt fizik ose në telefon, do t’ia dëgjosh zërin. Thjesht fakti që e sheh në Tv s’ do të thotë që të ngop.

Párá Tv e kap veten duke i fol televizorit. S’ i them të gjitha këtu se më vjen zor, por i them “të dua shumë, sa i mirë je”, tha duke qeshur ajo.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments