ACAR! Ne kete vend Shqíptar, Neser Paralájmèrími qe nuk Pritej

Reshjet me intensitet gjatë orëve të fùndít, dhe era e fòrtë, në formë stuhie, mèsohèt se ka kríjuar edhe pròblèmatíka.

Bëhèt me dije se aksi rrugor që lídh báshkínë e Gramshít me fshatin Rovje është bllokuar dhe se në terrèn janë nxjerrë grupet e emergjèncave.

Sipas ínfòrmacioneve, në disa zona nèvojitet ndërhyrje e tráktorëve me zínxhirë, pasi trashësia e dèborës është e madhe.

Njoftimi:

Gramsh/Trashësia e dèborës në fshatin Rovje árrín në një metër

Nderkohe qe neser do te kete rreshje debore me te shumta dhe acár i madh qe do te kríjoje pròblème te madhe ne transport. Në disa pjesë të rrugës që lídh fshatin Rovje me qytetin e Gramshít trashësia e borës árrín mbi një metër.

Aktualisht raportohèt se ky aks rrugor është i bllokuar

Kreu i Bashkisë së Gramshít Besion Ajazí është shprèhur se në terrèn është nxjerrë grupi i emergjèncave për të parë situatën, në disa zona dùhèt ndërhyrë me tráktor me

zínxhirë pasi trashësia e dèborës është e madhe e terrèni tepër i vèshtírë Fatmirësisht nuk janë raportuar raste emergjènte në persona të sèmùrë.

Leave a Reply