Ne Oret e Vona, Big Brother SHPÓRR kere Banor? Komunikimi qe Trónditi Shqíperine

Liami është shndèrrùar në një personazh mjaft të komentuar kohët e fùndít.

Dekláratat e tij, sipas ta cilave pretendonte se Heidi kishte flírtuar me të, kanë kríjuar një zhurmë të madhe në rrjètet sòcíale.

Debatet mes Liamit dhe Heidi kanë qenë të shpeshta javën e káluar, ku kjo e fùndít e ka etíketuar si manjak për shkák të situatës së ndòdhùr mes tyre.

Ndërkohë se fùndmi rrjètet sòcíale po “zíejnë” për shkák të një video që është bërë mènjèherë virale, në të cilën shihèt Liami teksa bisedon me Gracianon, dùke bërë një dekláratë shòkuese.

”Të isha jashtë, do e kisha kapur prèj flokësh, për Zotin”, dëgjohèt të theksojë Liami në një bisedë me Gracianon, ku sipas ndjèkësve i referohèt situatës me Heidin.

Përdoruesit e rrjèteve sòcíale kanë komentuar mènjèherë në lídhje me këtë dekláratë të Liamit, dùke kritíkuar banorin për qëndrimin e tij pro dhùnës.

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...