Anglezja parashíkim “te fríkshem”, 5 shenjat qe kane Llòton Amèríkane ne Xhep

Dashi Të përgjíthshmet Me Henen ne Peshore sot  sjellë për periudhën e ardhshme ndjenjën e “pauzès”, ose në pùshim për të parë ku ndòdheni , sepse për tu kthýer në një situatë të mëparshme, për shkák të pèngesave. Atje ku nuk do të hasni pèngesa.

Dashuria Dëshíròni të bèni shuëm gjëar sot dhe të lèvízni cështjet tuaja personale. Prezenca e Marsit ama ju ndíhmon nga sot të bèni veprimet e nèvojshme për të përmbùshur gjërat që kishin nèvojë për pèrpjèkje në të káluarën, por qëndruan në mes, sado nëse ishte e ngátërrùar klima në cështjet personale.

Kárríera dhe financat Dita lèvíz në klimën e Hënës tek Peshorja  ju favorizon ne anen ekonomíke me teper. Gjithashtu, aq sa portofoli juaj, aq edhe në fùshën e kárrierës, këto ditë do të keni disa lájme të mira.

Demi Të përgjíthshmet Hëna tek Peshorja  ju bèn të mèrrèni me gjíthcka që ju bèn të ndiheni të sígùrt. Pavársisht kësáj mùndohuni te jeni pak me te vemendeshme ne ceshtje pùne  sepse mùnd te keni ndonje pkèqkuptim nga eproret  , dùke sjellë përsëri në sipërfaqje debáte të káluarës për tu zgjídhùr përfùndimisht.

Dashuria Dita e sotme e mire sepse  mùnd t’ju ndíhmojë në sqárimin “shpirtëror” që keni nèvojë, por do ftoheni të shkëputeni nga pèngesa sentimentale dhe të mirkuptoni përse disa situata nuk vazhdojnë më.

Kárríera dhe financat Qëllimet që nuk janë mjaftueshëm realist mùnd t’ju kushtojnë në párá, ndërkohë që dita e sotme párálájmëron për veprime të gabuara ekonomíke, vecanërisht ato që lídhen me persona të tretë.

Binjaket Të përgjíthshmet Hëna në shenjën e Peshores párálájmëron për gábíme që mùnd të dèmtojnë imazhin tuaj, ndërkohë në pozítivet e ditës llògarisnim ndíhmën e paprítur që mèrrni nga njerëzít tuaj të cilët ju mbështesín thelbësisht.

Dashuria Vëmëndja juaj është e kthýer tek personi që ju intereson, por është më e drejtë të sqároni qëndrimin tuaj dhe të kèrkoni nga ai të bëjë të njëjtën gjë. Fundja, në lájmet e mira të Henes ne Peshore  është dhe kthimi i disa personave shoqëror në pèrditshmërinë tuaj, me të cilët jeni lárguar.

Kárríera dhe financat Do të hasni sërisht, nga sot qèllimet që nuk i realizuar në të káluarën, ashtu si dèshmon dhe Hena ne Peshore sot. Por nëse bèhèt fjalë për të márrë pjesë në periudhën e ardhshme në ndonjë pèrpjèkje kolektive që fíllon tani, rezùltati është të mòs përparojë përfunsimisht ashtu si do dëshírònit.

Gaforrja Gjatë kësáj dite do përballeni me situata vërtet dèlíkate. Mos reagoni pa u menduar mirë sepse pásojat do ju bíen të gjítha në kurriz. Ju të dashurùarit do kaloni një ditë paksa dèlíkate dhe të mbùshur me mòsmárrëveshje. Nëse jeni beqárë do realizoni një tákim vendimtar që në orët e párá të mëngjesit dhe shumë gjëra do ju ndrýshojnë.

Emocionet dhe kënaqësitë do jenë të njëpasnjëshme. Në pùnë do mùnd të pùnoni në kushte shumë të mira dhe do keni árrítje. Këto të fùndít do vërehen nga shefat të cilat mùnd të mendojnë t’iu bëjnë edhe propozímet që nuk i keni prítur asnjëherë. Edhe në planin financiar do jeni me fat dhe do i krýeni me qetësi shpenzímet e nèvojshme.

Luani Të përgjíthshmet Me Henen ne Peshore , në një pozícion shoqëror për ju, dùke ju ndíhmuar të plòtësoni procedurat që nuk kishin përparùar më parë, vecanërisht në cështje studimesh, lígjore apo proceduriale, apo kontáktesh me jashtë vëndit. Por nga ana tjetër e monedhës, c’do fíllim i ri në fùshat që sápo u përmendèn, do t’ju márrë energjí, por përfùndimisht pa ju dhënë dicka thelbësore.

Dashuria Personat tuaj të dashur (ose fèmíjët tuaj, nëse jeni prindër), kanë fjalën e parë sot, ndërkohë që një prèj tyre mùnd t’ju ketë nèvojë për shkák të pròblèmeve që përballet. Por ju nuk do të jeni vetëm në vèshtírësi.

Kárríera dhe financat Në pak ditë do të mèrrni disa lájme të këndshme, por për momentin ekzístojnë shumë që dùhèt të sistemohen në cështjet tuaja profesionale, ndërkohë që báshkpùnimet tuaja do të kalojnë nga një tèst durimi.

Vírgjeresha Të përgjíthshmet Ndërkohë që ju përpiqeni të sistemoni cështjet tuaja, do të hasni disa situata të ngátërrùara nga personat me të cilët báshkpùnoni. Në pozítivet e ditës janë njerëzít tuaj, tek të cilët mùnd të drejtoheni kur keni nèvojë për dicka.

Dashuria Dita e sotme ju jep shumë mùndësi në nivel sentimental, ndërkohë që ekzístojnë shumë kurthe që dùhèt të shmángni, krýesisht sepse shtyheni në mburrje pa baza. Gjithashtu, me Henen ne Peshore , dèshmon një nèvojë për gjëra më thelbësore në nèvojat tuaja më të thèlla, akòma dhe në nivel sèksual.

Kárríera dhe financat Pak te vemendshem ne ceshtje ekonomíke sespse  prèk bòrxhèt tuaja drejt përsë drejti dhe dèshmon se erdhi momenti të sistemoni cështjet ekonomíke të lëna pèzùll në të káluarën, për shkák se për ndrýshe nuk do mùndeshít të përparonit në cështjet tuaja, ndërkohë që derisa të plòtësohèt rrugëtimi i kùndèrt i tij, preferohèt të shmángni ndërlíkimet e reja me kredi, sígùracione apo sipërmárrje.

Peshorja Të përgjíthshmet Elementi i komuníkimit sot është i theksuar, element ndíhmues për të lídhùr hapësirat që janë kríjuar të gjíthë këtë periudhë, me personat që ju rrethojnë. Lajmi më i rèndësishëm i ditës Hena ne shenjen tuaj , në fùshën e lídhjeve ndërpersonale ju fton të ndrýshoni mënyrën sesi fùnksíononi, nëse dëshíròni të ekzístojë balancë.

Dashuria Mùndesi te reja ne fùshën tuaj sentimentale, dùke sjellë në sipërfaqje persona të së káluarës ku rrethi nuk u mbýll plòtësisht, por párálelisht trègòn se njohje të reja kanë një datë mbýlljeje. Fundja, Hëna tek Peshorja trègòn se njerëzít tuaj ju mbështesín thelbësisht.

Kárríera dhe financat Brènda horizontit të ditës do të ekzístojnë mùndësi të rèndësishme për të të treguar vlerën tuaj tek persona të lártë në autoritet, ndërkohë që në përgjíthësi kárriera juaj dùket se favorizohèt, dùke márrë párásysh se nuk do të shtyheni në impùlsivitete.

Akrepi Të përgjíthshmet Brènda horizontit të ditës do të ekzístojnë mùndësi të rèndësishme për të të treguar vlerën tuaj tek persona të lártë në autoritet, ndërkohë që në përgjíthësi kárriera juaj dùket se favorizohèt, dùke márrë párásysh se nuk do të shtyheni në impùlsivitete.

Dashuria Do të afroheni më pranë personave që ju rrethojnë, por nuk keni as oreksín më të vogël për tu márrë më cështje të lòdhshme dhe preferoni të gjèni kohë brènda programit tuaj për tu shplòdhùr.

Kárríera dhe financat Vlerësimet tuaja ekonomíke, sot ka mùndësi të mòs jenë aq objektive dhe realiste, ákt i cili do mùnd të trègòhèt i dèmshëm. Pavársisht kësáj, brènda ambjentit të pùnës do të ekzístojnë mùndësi për të sistemuar më lehtë cështjet e lëna pèzùll.

Shigjetari Të përgjíthshmet Vlerësimet tuaja ekonomíke, sot ka mùndësi të mòs jenë aq objektive dhe realiste, ákt i cili do mùnd të trègòhèt i dèmshëm. Pavársisht kësáj, brènda ambjentit të pùnës do të ekzístojnë mùndësi për të sistemuar më lehtë cështjet e lëna pèzùll.

Dashuria Sot prioritetet tuaja janë të tjera vec se cështjet personale, dùke sjellë kështu cështjet e zèmrës në rradhë të dytë. Pavársisht kësa, nga sot keni kthime të dashurve apo… personash të pènduár në pèrditshmërinë tuaj, por nëse jeni prind, do dùhèt të kùjdèseni akòma më tepër për nèvojat e fèmíjës tuaj.

Kárríera dhe financat Do të fùnksíononi në logjíkë të bardhës dhe zezès, element që nuk favorizon menaxhimin e financave tuaja. Për më tepër, klima në ambjentin e pùnës nuk është mjaft prodùktiv, për të márrë bravo nga eprorët tuaj.

Bricjapi Të përgjíthshmet Sot kaloni kohën tuaj të lirë me këdo që ndjeni se ju përputhen mendimet plòtësisht. Mùndohuni qe cdo paqártesi ti zgjídhni sot sepse eshte nje dite e mire ne ceshtjet qe lídhèt me teper me komoníkimin  me shtëpinë dhe familjen, dùke sjellë shumë ndíkime positive.

Dashuria Nga sot rishfaqen situata në familje që i konsideronit të zgjídhùra apo të mirëqëna deri tani, ndërkohë që disa debáte të vjetra me familjarë do të rishfaqen përsëri. Paralelisht, akòma dhe brènda vèshtírësive, dùhèt të mbáni mend të mòs i mbýllni derën dashùrisë.

Kárríera dhe financat Presioni në ambjentin e pùnës vazhdon pothuajse i palèvízur dhe ju dùke márrë një mënyrë të prèrë qasjeje, i vèshtírësoni situatat.

Ujori Të përgjíthshmet Kujdesuni të prollògarisni dhe treguesit ekonomíkë në c’do veprim tuajin, përshkák se ekzíston tendeca për të ùshqýer manipùlime mbi këtë fùshë. Nga sot, gjíthashtu, ríkòntròlloni mënyrën sesi i shprèhni idetë tuaja, nese do te keni mùndesi mùnd te beni ndonje tákim pùne sot se ka per te ja vlejtur dicka e tille . Paralelisht, është një periudhë ideale  për blerjen e një mjeti transportues apo një pajisjeje komuníkuese të re.

Dashuria Nga sot, vijnë përsëri në sipërfaqje disa përplasje që lídhen me të afërt apo miqt tuaj, me këtë rrugëtim gjíthcka ndrýshon per te mire .

Kárríera dhe financat Dita e sotme nuk është mjaft e qëndrueshme për tu márrë me cështjet ekonomíke, ndërkohë që për cështjet proceduriale që keni, ka shumë mùndësi të përballeni me disa pèngesa.

Peshqít Të përgjíthshmet Hëna sot në një shenjë e Peshores , sjell disa supriza  në horizontin e ditës, të cilat fùnksíonojnë si ndíhmesa për imazhin që përcillni për jashtë.

Dashuria Jeta juaj sentimentale favorizohèt në vija të përgjíthshme, por sot janë të shumta ftesat, krýesisht të kárákterit sòcíal, të cilat dùhèt të pranoni. Gjithashtu, nuk perjashtohèt mùndesia te keni nje lájm te mire qe lídhèt me pùne  tuaj áktuale apo nje rritje ne detyr, ku për ju përkthehèt si një ríkòntròll të vlerave tuaja, por edhe të vlerës që i jepni personave dhe situatave.

Kárríera dhe financat Ky rrygëtimi i kùndèrt prèk drejt përsë drejti portofolin tuaj dhe është një periudhë e mrekùllueshme për të márrë párá që ju detyrohen, por është ndáluese të për të huazuar apo të huazoni, nëse dëshíròni të jenë korrekt të gjítha palët.

Leave a Reply