SKÁNDAL/ Ledjoni futet ne BBV dhe e DHJ*T lojen, ja sjellja Skándaloze

Naten e djeshme shtëpisë më të famshme në Shqípëri, ‘BBV3’, i është báshkùar moderatori Ledion Liço dhe dy opinionistët e formatit të cilët surprizuan banorët me hyrjen e tyre në ditën e 100-të.

Pasi u përshèndètën me banorët, mysafirët u pozícionuan në ambíentet e jashtme të shtëpisë teksa kanë darkuar dhe kanë biseduar me konkurrèntët për çështje të ndrýshme.

Mirëpo Ledioni ka ‘thýer’ paksa rregùllat mbrëmjen e sotme teksa i ka dhënë banorëve një lájm shumë të bukur nga jashtë shtëpisë.

‘Sara dhe Bardhi janë në një pritje të një fèmíje’- tha Ledioni i cili shtoi edhe detaje per Julin dhe Romeon duke treguar qarte se Big Brotheri eshte i paracaktuar dhe populli mbetet thjesht nje dele.

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...