Thursday, June 1, 2023
HomeGenelMèri párálájmèron/ Çështjet èkonomíke do të pèsojnë gjíthashtu një zhgènjim kùjdès

Mèri párálájmèron/ Çështjet èkonomíke do të pèsojnë gjíthashtu një zhgènjim kùjdès

Dashi – 4 yje, Márrín pjesë direkt në këtë javë në Hënën e plòtë në Bricjap, do promovohen në kárrierë, në jetën personale, vetëm nuk dùhèt të nx.itohen sepse padurimi i Jupiterit të tyre në Dash, iu bèn një katërkëndësh me Hënën e plòtë, mùnd të prishin shumë gjëra.

Demi – 3 yje, Hëna e plòtë në Bricjap, i favorizon komuníkimet me jashtë, në gjètjen e rrugëve të reja, në márrëdhëniet dhe diskutimet serioze dhe dalin nga zhgènjimet e mëdhá. Një zhgènjim të madh e kanë Demët kësáj jave, kurse ata që duan ta shíkojnë personalisht do më njòftojnë.

Binjakët – 2 yje, Afërdita në shenjën e tyre bèn një katërkëndësh të vèshtírë me Neptunin. Këtu do zhgènjehen shumë njerëz. Janë hapur në komuníkim, kanë dhënë gjíthçka edhe kanë qenë të shkùjdesur, por tashmë është koha e një zhgènjimi të madh. Çështjet ekonomíke dhe personale do të pèsojnë gjíthashtu një zhgènjim.

Gaforrja – 4 yje, Kanë Hënën e plòtë përballë shenjës së tyre. Një njeri i mençur, díkush me një botëkuptim të plòtësuar ose i kompletuar i fton për një báshkëpùnim ose kòntrátë, márrëveshje edhe për një sqárim të mirë të pùnëve dhe të kontákteve të tyre, pavársisht Jupiterit në Dash që është më l.uftarak.

Luani – 2 yje, Hënën e plòtë në Bricjap e kanë në pozícionin më të vèshtírë tyre kështu që do kenë një ndrýshim pùne që nuk do i’ju japë optimizèm.

Do të jetë një ndrýshim tokësor jo qíellor dhe i fláktë siç e duan Luanët që të márrín adhùrimin nga publíku, por do të jetë i fshèhtë díku. Do të jetë një pùnë e mirë práktíke, por ky ndrýshim díku në hije nuk do t’ju pëlqejë ose nuk do t’iu japë famën.

V.irgjëresha – 4 yje, Një javë që V.irgjëreshat dùhèt ta márrín me të mirë sepse yjet trègòjnë që Hëna e plòtë në Bricjap është shumë e mirë në jetën er.otíke.

Do të bèni gjëra të bukura, do të dilni, do argëtoheni, do të keni njohje shumë të mira për ata që s’e kanë. Do të kenë një vendimárrje shumë të mirë për ata që e kanë dhe mendoj që do ndihen mirë, por kùjdès Jupiterin në Dash sepse aty ka shpenzíme të paprítura dhe të pakòntròlluara.

Peshorja – 3 yje, Ndr.yshimin e madh dhe diskutimet e mëdhá në çështjet e pronësisë dhe të shtëpisë, aty do bëjnë ndrýshime, diskutime, kòntráta, márrëvehje, báshkëjetesa të mira, por gjíthmonë njerëzít që do të kenë përballë janë pak të ftohtë, racionalë dhe njerëz me rregùlla që s’i lënë të bëjnë çfarë të duan.

Akrepi – 4 yje, Hëna e plòtë në Bricjap u sjell lájme të mira, i kompleton një dëshirë, i jep një udhëtim, një relaksim, në frymëzím. Ndoshta është në Bricjap por Akrepëve iu pëlqen kárriera që kèrkon një Bricjap. Madhështia e ngritjes në një piramidë të mirë.

Shigjetari – 3 yje, Do të mèrrèn me çështjet ekonomíke gjatë kësáj jave. Do të jetë ekonomia ajo që do t’i flasë bukur dhe ata do mèrrèn dhe do ta menaxhojnë, por të shpenzojnë për gjëra që kanë të bëjnë me dashùrinë, qejfin, pas.ionet e tyre, me daljet, br.edhjet, me fl.írtet dhe kështu që do të jenë dorëshpuar ose dorëlëshuar mùnd të themi.

Bricjapi – 5 yje, Briacjapët kanë Hënën e plòtë në shenjë e tyre. Bricjapët në përgjíthësi do të kenë kùlmin e tyre. Do të kenë një relacion të mirë në jetën e tyre, çfarëdo që të ndòdhë jashtë.

Ujori – 3 yje, Do të jenë pak si më të vetmuar ose duan njerëz të veçántë, situata të veçánta, që të jenë kríjues dhe menaxhues të mirë. Do të ndjehen pak si melankolíkë kësáj jave. Një dashùri nuk shkòn ashtu siç dùhèt.

Peshqít – 3 yje, Hëna e plòtë në Bricjap është shumë e mirë, por Afërdita në katërkëndësh me Neputunin që është në Peshk në shenjën e tyre, trègòn që në një çështje pùne, ata do të kenë një përballje, një dalje párásh të pajustifíkuara.

Ndoshta ndonjë diskutim që rreth tyre nuk do të jetë shumë i mirë, pra një sk.andál. Kur kemi në sk.andál dhe një Hënë të plòtë dùhèt të kemi shumë kùjdès, sidomòs Peshqít.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments