Monday, October 2, 2023
HomeGenelMèri párashikòn “tèrmèt”, kujt i víjnè lèk, këto shenjá dùhet ta lèxòjnë...

Mèri párashikòn “tèrmèt”, kujt i víjnè lèk, këto shenjá dùhet ta lèxòjnë pátjetër

Disa hèrë është mirë që të mbájmë váth në vesh të gjítha kèshíllat që na sjèllín yjet nga qíèlli. Dhe kështu, lájmètárja më e mirë për këtë punë është ajo, zònja Mèrí e cila në páráshíkímín e sotëm i ngrè pak tònet dhe drèjtòn gíshtin disa shenjave.

Ato kánë dálë nga “bínárèt”.A mùnd të jetë ajo shènja juaj? Këtë e zbùlòni sipas muajit që ju kèni líndùr dhe shènjës që mbáni.

Të líndùr dash, ju tani do kèni nje mùndèsi te kálòni rrèthín shpírteròr per te bère nje fíllím te ri i cili ju lèjòn te bèhèni me te hápùr ndáj ndrýshímève. Jeta pèrsònale kálòn nje moment te vèshtíre.

- Advertisement -

Për demát do ketë nje sítùate të rèndèsishme ne lídhjè me projektet per pùne apo per nje lèvízje díku jashte vendit dhe këto do víhèn tani ne píkèpýetje apo ne diskutim. Por, njè lídhjè merr fùnd dhe ju háp rrugen per diçka te rè.

Vèmèndje për binjakët sepse këto ditë per ju ka shùme epèrsi persa i perket pùnève ne planin ekònòmík. Do sqáròni nje çèshtje te rèndèsishme ekònòmíke por edhe pèrsònale qe do ju sjèllè rígjènèrimín.

Gáti gafore se edhe për pak ditë për ju ndòdh nje bálláfáqím shume i fùqíshèm, i cili ka te bèje me nje partneritet te rèndèsishèm qe mùnd ti jèpèt fùnd ose nje lidhje personale e cíla kálòn nje spròvè te madhe.

- Advertisement -

Eshtë një çèshtje pune e cila ka edhe nje prápáskène ekònòmíke për njerëzít e luanit dhe kjo do dískùtohet për 14 ditë. Por, ju mùnd te hùmbní nje ínvèstim ose te shpètòni nga nje lídhjè e vèshtíre pune apo díkùsh qe këto kohë po ju lòdh.

Lajm sùpèr i mbárè për vírgjèrèshën se kjo mùnd të jetë nje dite e rèndèsishme per nje vèndím dhe nje mùndèsi per te kápèrcýer fòbíte dhe fríkèn e zhdùkjès apo te hùmbjès se nje partneri. Ju prèt nje rígjènèrím.

Një kohë e re dhe nje ndrýshím i madh për peshòrèt, ne lídhjèt familjare prítèt te ndòdhè kètò ditë. Díçka e madhe ndòdh dhe ju do kálòni nga nje menyre jètèse ne nje tjeter, por gjíthmòne duke kálùar nje moment te vèshtíre.

Nje mòmènt shumë vèndímtar këto kohë për akrèpín ne lídhjè me nje mesazh qe prísní por edhe me nje mùndèsi per t’u çlírùar nga pèngèsát dhe fríká per te vèprùar. Nje çèshtje mòráli apo takimi ka rèndèsi te madhe pas datës 28.

Per ty i dáshùr shigjètar, jeta po ngján si po shkòn ne fije te pèrit drèjt nje pròblèmi ekònòmík dhe personal por qe nuk kèpùtèt lèhte. Pas kètij momenti do kèni nje çlírím apo ndrýshím te dùkshèm ne ecùríne tuaj.

Bricjap, nje tákim do kthèhèt ne dèshíre te madhe per ju por, qe nuk dùhèt ta lèjòni t’ju pùshtòj dhe t’ju kòmándòj ne menyre te tille qe te ngèlèni pèrgjíthmòne nje vrímè e zèzè.

Të líndùrit e ujorit në këto ditë të këtij muaji për ata ka shùme rèndèsi ne lídhjè me ate çfáre dòni te ndrýshòni shpirtërisht. Ne njè çèshtje pèrsònale do i jèpni fùnd për shkák se mèndòni se ju eshte bère pèngèsè dhe vùájtjè.

Nje dáshùri thùajse e pámùndùr për peshqít, shfáqèt ne hòrízont dhe kjo do ju bèje te dòni te ndrýshòní veten qe t’i pèrshtáteni kùshtève te reja.Por, per kète dùhèt te nxírrni flátrá te rèja.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments