Wednesday, June 7, 2023
HomeGenelMèri po i dálín të sígùrta! Do mèrrni një lájm të mirë...

Mèri po i dálín të sígùrta! Do mèrrni një lájm të mirë në 30 ditët që víjnë

Zonja që publiku shqíptar e adhùròn për të gjítha páráshíkimet e saj ka lájme të mira për dísa shenja të Zòdíákùt. Mèri sápo na ínfòrmòi se shènja e Dèmít dhe e Akrèpít do márrín një lajm të mirë në kètë fùndjávë.Por, edhe ju të tjèrët nuk jèni kèq ndáj dhe për ta dítur më sáktë shíkòjeni më poshtë páráshíkímin për të gjíthè shènjat.

Mírèsi në jetën dhe në fámiljen e shenjës dash, sepse mùnd te bèni nje ndrýshím apo freskim ne márredhèniet e afèrta fámíljare. Pránòni dhe afròni njerezit qe ju bèjnè te ndíhèni më mirè.

Një nga shènjat që do të jètë në krahët e një fáti të mbárë për fùndjavën është dèmi dhe juve ju jèpet shánsí që të shkòni e shpènzòni ç’të dòni. Nje lájm i mire ju ndrýshòn planet 360 grádë.

Ju bínjakët, do ndjèni pásíònin e brèndshèm dhe mùndèsíte per tu shprèhùr me lírshèm dhe per tu ndjèrè me te rinj. Mjáfton te tèntòni dhe te gùxòni më shumë dhe mùnd t’ju ndrýshòje per mire.

Nje ajer i frèskèt ne jeten e gafores nuk dùhet te bllòkòhet nga párágjýkimèt detyra apo pèrgjègjesíte. Gjèni momentin per pák pùshím. Eshte mire qe ne 30 ditet qe víjne te nísni nje díete ushqímore se do tju pástroje trùpín.

Kjo fùndjavë për luanin mùnd te qùhet si nje vete-gjýkím qe do i bèni vetes per çástet dhe momentet e bùkùra ne jete qe kèni hùmbùr. Por, një tjetër sháns do ju jèpet.

Mòj vírgjèreshë, ne dashùri do kèni “nje dimer” dhe nje shtrèngím ne rrègùlla dhe ne dètýrime. Ne shòqeri apo ne qèllime mùnd te ndíheni me lòzònjár. Per 30 dite jeni nje nga shènjat qe jèni te fùtur ne líste per nje rrítje rròge.

Për të líndùrit si peshore, ka ardhùr mòmènti per nje frèskím te xhèpít dhe te garderobes tuaj. Po kèshtu mùnd te flírtòni nga e párá per tu ndíère me te gjálle.

Nje lajm i mire për akrepèt, ju vjen nga nje pèrsòn i ri ne mòshe qe jèton diku lárg por qe arrín t’ju ndèzè pásíone rinore dhe ròmántike si kùrrè më párë.

Për ty mòre shigjetar, ne fùshen e pùnes do kèni bashkepunime me jáshte dhe udhetime qe do ju mbùshín me enèrgjí dhe òptímizèm per te ardhmen.

Sa për bricjapín, ju prèt nje njòhje shume e mire por pa pèrvòje qe do ju kùjtoj se tani kèni mùndèsíne te shprèhni talentin tuaj per te mèsùar díke dhe per tu ndjère më mire.

Edhe për ujorët, nje takim i páprítur ne nje ambíent pune do ju ndrýshòj diten dhe do fíllòni te mèndoni se ka edhe njerez jo shume te shqùar qe mùnd t’ju rrísín si në ekònòmi dhe në dashùri.

Ju njerzít e peshqve, ne dashùri do ndíeni èren e frèsket te kthèhet dhe të víjë ne drèjtimin tuaj. Mos rríní në vend nùmèro, por dílni dhe shíjòni romántizmín pa rrègùlla.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments