Mòs Rrini pa degjuar TèRMETIN qe Shkáktoi EFI: Luizin E DUA dhe do e…

Pavárësisth se “BBV2” ka kohë që ka përfùnduar, jehona e tij vijon ende të dëgjohèt.

Efi Dhèdhes ishte një ndër personazhèt më të përfolur të atij edicioni,

ku sígùrisht márrëdhënie e sáj me Luizín, ka qenë një ndër më të komenturat në media.

Në një intervistë të dhënë së fùndmi për

“Mos i bjer me top”, drejtuar nga Ronlado Sharka, Efi ka folur më shumë sa i përket jetës së sáj personale por edhe asáj profesionale.

Personazhi televízív është bërë gjíthashtu pjesë e një loje, në të cilën është përballur me

fotografitë e disa personazheve të njohur, të cilat dùhèt t’i puthte, t’i griste ose thjesht të heshte.

Ndërkohë që i janë shfaqur disa personazhe, sígùrisht që nuk i ka shpètuar edhe

fotografia e Luizít, për të cilën është shprèhur se e ka patur shumë xhan por që nuk e ka më.

Efi: Eshtë fituesi i “BBV2”

Ronaldo: Mirë, por do e puthësh, do e grisësh apo do heshtësh?

Efi: Shíko, unë dùhèt të them që këtë njeriun e kam patur shumë xhan, me të vërtet e kam

patur shumë xhan por tani nuk e kam më dhe kaq.

Leave a Reply