Plas kèq mes Jùlit dhe Rozès:”Nxire k**in mòs e mbáj në gojë”

Jùli dhe Roza janë përfshirë së fùndmi sërish në një debát të ashpër me njëri-tjetrin në BBV.

Shkak i shèrrit këtë herë ka qenë zínxhiri i nominimeve të bërë “prime-n” e së martës.

Debati mes tyre ka agravuar deri në fjalë banále, me Rozèn që i ka përmendur organin gjènital

Jùlit e më pas me këtë të fùndít dùke i kèrkuar Rozès ta thotë sërish fjalën: “Hë thuaje. Nxire (k**in) mòs e mbáj në gojë”.

VIDEO KETU: https://streamable.com/xk1s2a

 

Leave a Reply