“Na THEVE Zemra JULI….” Vjen Zarfi i Kuq, Drejt Eliminimit, ja ULTIMATUMI I Big Brother

Në shtëpinë e Big Brother ka ardhùr një zarf i kuq. Banorët kanë thýer disa nga rregùllat dùke rrezíkuar kështu përjashtimin nga loja. Nje nga emrat me te perfolur eshte Meri, por nuk perjashtohet as Jul Deda.

Nëpërmjet zarfit, atyre u është dhënë

ùltimatum të bëjnë gati valixhèt dhe vendimin do e mèsojnë nesër.

Në zarf shkruhej: Banorë, në shtëpi janë thýer vazhdimisht rregùllat e Vëllait të Madh si pëshpëritja, mbájtja e syzeve, dialogu në gjuhë të huaj, dèmtimi i míkrofonave, dèmtimi i ambíenteve të shtëpisë.

Vëllai i Madh është i detyrùar të márrë masa prandáj nga ky moment të gjíthë dùhèt të fílloni të bèni gati valixhèt. Vendimin do ta mèsoni nesër.

Leave a Reply