E GJITHE SHTEPIA E shqètësuar, çfarë po ndòdh me Romeon në BBV?

Duket se Romeo Veshaj po kalon një periudhë jo dhe aq të mirë ditët e fùndít në shtëpinë e “Big Brother VIP”.

Ndryshe nga hyrja në program, ku ishte mjaft i shèndètshëm dhe i stërvitur, Romeo së fùndmi është dòbèsuar shumë, gjë që vihèt re mènjèherë.

Madje këtë ia ka vënë në dùkje edhe një tjetër banore e shtëpisë, Ríkja.

Në një diskutim me Rozèn, Ríkja ndjehèt e ‘shqètësuar’ për Romeon pasi ka hùmbur më shumë se 10kg.

“Síkur është i stresuar, nèrvòz nuk e ka më atë dritën që ka pasur në javët e párá”, është shprèhur Ríke.E GJITHE SHTEPIA E shqetësuar, çfarë po ndodh me Romeon në BBV? (Foto)

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...