Nuk do ta Besoni/ Plás kèq në BBV3, Akùza të fòrta ‘hórror’

Një debát i fòrtë ka ndòdhùr mes Erjolës dhe Françeskës, ku kjo e fùndít e akùzon se e ka qejf Romeon.

Kjo dekláratë e ka revoltuar pa masë Erjolën, ku nuk ka árrítur ta mbájë veten dhe ka nisur me òfèndime. Ajo i drejtohèt Françeskës dùke i thënë se është e obsesionuar ndáj lídhjes Romeo-Heidi dhe kèrkon me patjetër që të fùsë díkë në mes.

Françeska: Ajo vdès për Romeon. Erjola mbáron për Romeon. Ta kam thënë tre herë deri më sot që t’i vdès për Romeon.

Erjola: Qyqja, Zot na ruaj mendtë e kokës. O ínjòrante, unë këtë djalin e kam parë vërdallë nëpër Top Channel, s’kam pritur Big Brother, o e çmendur, ti nuk je në terezí.

Françeska: Këto òfèndime që dalin nga goja jote mbáji për veten tënde ok.

Erjola: Do një teori të re për t’i rënë çiftit.

Françeska: Sa e dòbèt je, plehrat në krevat, òfèndimet nga më të ndyrat, histerizmi në maksimum, Erjola rregùllo sjelljen tënde, je dùke u treguar vajzè skandál.

Erjola: Ik o Françeska kap një copë teori nga Graciano.

Françeska: Ta kam thënë párá katër javës në vaskë por ti nuk e mbán mënd. Pasi je zènè ti me Romeon për pijen, të kam thënë që ti edhe kur zíhesh me Romeon të qesh buza.

Erjola: Sa ínjòrante.

Françeska: Mbaje gojën se nuk të kam òfènduar asnjëherë. O vajzè e pa edùkatë.

Erjola: O e obesionuar pas Heidit dhe Romeos dhe gjèn detaje me u zènè me të gjíthë. O e fíksuar.

Françeska: O vajzè e ndyrë.

Frjola: O horror!

Françeska: Nga ke ardhùr ti nga rruga?

Erjola: Nuk gjèn detaj tjetër për t’i rënë çiftit dhe më fùt mua në mes.

Françeska: Vajzè nga rruga, ti vjen nga rruga.

Erjola: Unë Romeon në Top kemi pirë cigare báshkë dhe príta të të njoh këtu brènda në Big Brother.

Romeo ndërhyn dhe i thotë Erjolës këto akùza i ka nga Graciano pasi ai ka folur kèq, madje ai i drejtohèt edhe me fjalën “mi”.

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...