Vellai i Madh TRÓNDIT me vendimin: Ledjona ti iken…

Ledjona dërgohèt në nominim javën e ardhshme, pasi i hòdhi në kokë vezèn Romeos.

Ky veprim i papritur i Ledjonës ndòdhi pasi sipas sáj Romeo përsëriste vazhdimisht një këngë.

Do jetë publíku që do vèndòsë nëse ajo do lárgohèt apo do qëndrojë në shtëpi,

ndërsa do të jetë në nominim së báshkù me banorët që do të dalin në fùnd.

Kujtojmë se Ledjona dhe Romeo janë përfshirë në debáte të fòrta gjatë këtyre ditëve me njëri-tjetrin.

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...