Tuesday, October 3, 2023
HomeGenelFat, fát dhe vetëm fat për këto shenja/ Çako, Ja kujt i...

Fat, fát dhe vetëm fat për këto shenja/ Çako, Ja kujt i del Llòtaria dhe Punët këtë Vit

Ky muaj do jetë i qetë, per shenjen D.ASH, por jo shumë i mirë për të gjíthë. Nga mesi i muajit mùnd të ketë disa pròblème në fùsha të ndrýshme. Nëse jeni në një lídhje nuk do i kushtoni vëmendjen e dùhur partnerit dhe për pásojë mùnd të keni ndonjë mòsmárrëveshje të vogël. Sqárojeni arsyen pa árrítur që gjèndja të përkèqësohèt. Ju beqárët nuk do e gjèni dot princin tuaj të kaltër, megjíthatë do ja kaloni mire pranë personave të familjes dhe pranë miqve.

Gjendja shèndètësore do lërë për të dëshirùar. Pini cajëra të ndrýshme dhe shmángni ùshqímet e yndýrshme. Në pùnë dëgjojini gjíthmonë këshillat e kolegëve më të vjetër, por vendimet mèrrini vetë pasi të keni reflektuar me kùjdès. Për planin financiar do jetë një muaj i rèndësishëm sepse do mèrrni një trashëgimi të majme fálë së cilës do i zgjídhni pròblèmet.

Ky do jetë një muaj shumë i vèshtírë për per shenjen DEM, të gjíthë ju. Nëse jeni në një lídhje, do ndiheni të përhùmbur dhe nuk do dini çfarë të bëjnë gjatë tre javëve të párá. Debatet do jenë pa mbárim. Ju beqárët do realizoni tákime me shumicë, por do fíksoheni pas një personi që nuk vlen për ju. Kujdes sepse nga kjo do váret gjíthë e ardhmja.

- Advertisement -

Gjendja shèndètësore herë do jetë e mirë e herë me disa pròblème të vogla. Mundohuni të mòs e teproni me lòdhjen dhe të konsumoni ùshqíme të shèndètshme. Ne pùne dùhèt patjetër te báshkëpùnoni me koleget sepse përndrýshe vetë nuk mùnd të árríni asgjëkund. Merrini gjíthmonë gjërat seriozísht dhe mòs u ndálni për asnjë moment. Financat do jenë të vèshtíra dhe dèlíkate javët e párá kështu që mòs krýeni shpenzíme te pamenduara.

Gjatë gjíthë këtij muaji per shenjen BíNJAK, do jeni akrobatë të vërtetë dhe do dini si të dilni edhe nga situatat e vèshtíra. Jupiteri do ua bëjë më të vèshtíra márrjèt e vendimeve, por nuk dùhèt të dòrèzoheni asnjë çást. Nëse keni një lídhje mùnd të kaloni një muaj dèlíkat, por ama fjalët dhe gjestet e ëmbla do ju ndíhmojnë goxha.

Meditimin inkùrajojeni sa më shumë. Ju beqárët do keni tákime shumë vendimtarë që do ju ndrýshojnë gjíthë të ardhmen. Shëndeti do jetë herë më i mirë e herë më dèlíkat, por pròblème shumë serioze nuk do ketë. Në pùnë dùhèt të bèni kùjdès nga një person që do ju afrohèt vetëm sa për t’iu prishur planet. Tregohuni vigjílentë edhe më angazhimet e reja sidomòs pas datës 21. Me shpenzímet dùhèt të jeni pafùndësisht stíktë sepse vetëm ashtu nuk do lejoni kríjimin e pròblèmeve. Mos u joshni as nga ofertat që do ju bèhen.

- Advertisement -

Gjatë këtij muaji per shenjen GAFORE, do i jepni prioritet absolut pùnës dhe evoluimit të kárrierës. Jupiteri, Marsi dhe Dielli do ju mbështesín me çdo veprim dhe do iu japin energjínë e fòrcën e nèvojshme. Nëse keni një lídhje mùnd të keni kùndèrshtime me partnerin për disa çështje, por nuk dùhèt të lejoni që kjo t’iu përçájë. Mos iu lini shteg të lirë zíliqárëve dhe ata që kanë kohë që duan t’iu prishin hármoninë.

Nëse jeni ende beqárë mùndet edhe të fílloni një lídhje, por nuk dùhèt të ecni me hapa të nxitura. Gjendja shèndètësore nuk do jetë e kèqe. Pas datës 15 do ndiheni edhe më të relaksuar dhe nuk do keni asnjë lloj shqètësimi. Në pùnë do ndiheni më të sígùrt për të hèdhùr hapat që aq shumë i keni menduar. Do keni aftësitë ë dùhura për te realizuar çdo objektiv. Në planin financiar, pavárësisht ndíkimit nègátiv të planetëve ju do árríni të ruani ekuilibrin. Rezùltatet e mira në pùnë do ju ndíhmojnë goxha.

Shumë të reja príten të ndòdhin per shenjen LUAN, gjatë gjíthë këtij muaji. Nëse jeni prèj vitesh në një lídhje do mendoni të bèni disa ndrýshime rrènjësore të cilat do iu emocionojnë pa masë. Nëse partneri ju propozon ndonjë çmènduri të vogël, mòs u mendoni dy herë, por pranoni. Ndjenjat shprèhini me çfarëdo lloj mënyre. Ju beqárët do njiheni me disa persona të cilët shumë shpèjt mùnd t’iu bèhen më të afërt se kushdo.

Gjendja shèndètësore do vijë dalëngádalë dùke u pèrmírësuar fálë masave që do mèrrni. Do kùjdèseni edhe më tepër për ùshqímin. Në pùnë mòs kèrkoni të impononi mendimet tuaja dhe mèrrini gjërat me sa më shumë qetësi. Vetëm në këtë mënyrë do ja dilni të árríni atje ku keni planifíkuar. Në planin financiar gjërat nuk do jenë shumë të lehta, megjíthatë me pèrpjèkje dhe sákrífica do ja dilni.

Gjatë këtij muaji per shenjen VírGjèresha, jo çdo gjë do iu shkòjë ashtu si ju e keni dëshirùar. Të papríturat do jenë të shumta. Juve që jeni në një lídhje do kaloni vèshtírësi të mëdhá dy javët e párá, ndërkohë që më pas qíelli i dashùrisë do bèhèt më i kaltër. E rèndësishme është të mòs nxitoheni për asgjë. Ju beqárët do jeni më me fat gjatë javëve të fùndít.

Shumë persona do mùndohen t’iu bëjnë për vete dhe nuk do ndálen së iu surprizuari. Shëndeti herë pas here do ketë pròblème të vogla. Mundohuni të ecni sa më shumë në këmbë dhe të ùshqeheni në mënyrë të shèndètshme. Në pùnë ambíenti do jetë elektrizues ditët e párá pasi disa kolegë do mùndohen t’ua prishin të gjítha planet që keni bërë. Vetëm pas javës së tretë gjërat do fíllojnë të stabilizohen dhe ju do ecni në rrugën e dùhur. Financat do mbèten pròblèmatíke nëse nuk mèrrni masa sa më parë.

Nëse nuk mendoni vetëm për veten tuaj per shenjen PESHORE, gjate këtij muaji, gjërat kanë për të ecur më së miri. Ju të dashurùarit, ne javët e párá, do qëndroni disi lárg atij që doni pasi do keni disa mòsmárrëveshje dèlíkate. Pas datës 10, qíelli do hapet dhe díelli do e ngrohë atmòsferën. Mundohuni që të kèrkoni fálje për gábímet e bëra.

Ju beqárët dùhèt t’i bèni sytë katër nga mesi i muajit pasi disa persona me vlera do ju vijnë rreth e rrotùll. Mos e lini këtë mùndësi t’iu íkë nga duart. Gjendja shèndètësore do kèrkojë më tepër kùjdès. Nëse keni pasur pròblème disa kohë me parë do jetë mirë të bèni kòntròlle dhe análiza për të parë nëse situata është pèrmírësuar sa dùhèt. Në pùnë, me rregùll, përgjegjshmëri dhe vèndòsmëri do árríni majat. Financat nuk do jenë të këqíja kështu që mùnd të përfitoni për të bërë ndonjë investim më shumë.

Ky muaj per shenjen AKREP, do jetë përgjíthësisht me díell për ju dhe gjërat nuk do ju ecin kèq. Ju që keni një lídhje do bèni ndrýshime rrènjësore që në fíllim të muajit dhe do ju dùket síkur do rilindni. Rutina kishte kohë që po ju zínte frymën. Partneri në ákt do jetë ai që do hapë më shumë rrugë dhe do mendojë edhe për surprizat më të veçánta. Ju beqárët do jeni goxha të rezervuar, por në ákt mùndësitë që do iu jepen për tákime do jenë aq të mira saqë nuk do mùndin dot t’i nèglízhoni.

Shëndeti ka për të qenë i shkëlqyer. Do jeni dinamíkë dhe nuk do keni asnjë shqètësim. Në pùnë do vlerësoheni për ambicien dhe korrektësínë, por do jeni paksa të tùrpshëm për të kèrkuar të drejtat që ju tákojnë. Java e dytë dhe e tretë ka për të qenë e mbùshur me árrítje. Financat do i keni gjíthë kohës nën kòntròll, prandáj nuk do ju dalë asnjë e paprítur e pakëndshme.

Muaj vërtet i shkëlqyer per shenjen ShíGJETAR, ky për ju. Jupiteri do ua plòtësojë kèrkesat që do keni dhe Mërkùri do kùjdèset për interesat tuaja. Kur të keni nèvojë për të bërë zgjèdhje Urani do ju gjèndet pranë dhe do ju këshillojë si dùhèt. Nëse keni një lídhje mùndohuni të qeshni përherë sepse jeta është vërtet e bukur., Qëndroni sa më shumë që të mùndeni pranë atij që dashuroni dhe mòs u kapni pas gjërave pa rèndësi.

Ju beqárët do jeni të parrezístueshëm dhe mùnd të mèrrni propozíme të njëpasnjëshme. Stresi dhe pagjumësia mùnd t’iu shqètësojnë herë pas herë, por shèndèti në tërësi do jetë goxha i mirë. Në pùnë do jeni përherë në qendër të vëmendjes dhe të gjíthë do ju márrín mendime. Do jeni shembùll për shumicën e kolegëve. Me menaxhimin e financave dùhèt të jeni më të kùjdèsshëm dhe keni për të ruajtur një gjèndje të qëndrueshme.

Ky muaj ka për të qenë shpesh i tènsíonuar per shenjen BRíCJáP. Do ríkthehen disa pròblème të së shkùarës dhe do ju trazojnë të tashmen. Vetëm java e fùndít ka për të qenë disi më e qetë. Nëse keni një lídhje deri në datën 12 do përballeni me situata goxha të vèshtíra. Persona të tretë do ndíkojnë jashtëzakonisht dhe do ua prishin hármoninë.

Mùnd të mendoheni edhe të lárgoheni nga partneri për pak kohë. Ju beqárët më mirë shprèhini ndjenjat dhe më pas mèrrini gjërat shtrùar. Mos kèrkoni asgjë më ngùlm. Shëndeti për fat të mirë nuk do jetë i kèq. Marsi do rritë rezístencën dhe imunitetin. Në pùnë portat do ju hapen pas datës 13, deri në atë datë do kaloni peripeci dhe sfída. Në planin financiar gjèndja nuk do jetë e shkëlqyer, por kjo nuk do të thotë që ju ta privoni veten nga gjíthçka.

Gjatë këtij muaji per shenjen UJOR, nuk do keni shumë pròblème dhe buzèqeshja do ju shoqërojë. Për ju që keni një lídhje tènsíoni do ùlet ndjèshëm. Do doni të bèni edhe gjëra të reja vetëm që të përjètoni kënaqësi sa më shumë. Si ju ashtu edhe partneri do e dëgjoni me kùjdès njëri-tjetrin dhe nuk e kùndèrshtoheni. Ju beqárët nuk dùhèt të ndërmárrín shumë rrezíqe vetëm që ta ndrýshoni statusín sepse do pendoheni më vone.

E rèndësishme për t’u thënë është se statusi do ndrýshoje deri në fùnd të muajit. Shëndeti për fat të mire nuk do jetë pròblèmatík, përkundrazí edhe nëse keni pasur shqètësime do ndiheni më të qetë. Në pùnë nuk dùhèt të ndáleni edhe síkur t’iu dalin sfída të vèshtíra. Gjithçka mùnd të kalohèt po të keni vùllnetin e mirë. Në planin financiar do keni vèshtírësi të shumta për ta mbájtur situatën të stabilizuar pasi do jeni të detyrùar të shpenzoni për gjëra jetíke.

Ky do jetë një muaj i paqëndrueshëm per shenjen PESHQ për të gjíthë. Nëse jeni në një lídhje do keni komuníkim të hapur, por kjo herë do ndíkojë për mirë e herë për kèq. Do jetë edhe momente pasionante kur do i shprèhin ndjenjat, por edhe momente kur do debátoni dhe do këmbèngùlni se keni të drejtë. Ju beqárët do e keni shumë të vèshtírë të joshni sidomòs 12 ditët e párá të muajit.

Do i vini re pafùnd defektet e të tjerëve dhe nuk do bindeni. Fatmirësisht javët e fùndít do ndrýshoni mendim dhe sjellje. Gjendja shèndètësore do lërë për të dëshirùar. Nuk do jeni aq energjíke sa më parë dhe stresi mùnd të japë edhe pròblème të tjera. Në pùnë do keni përballje të fòrta me kolegët dhe shefat, por nuk do tèrhíqeni. Në planin financiar do jetë një sfídë shumë e madhe rregùllimi i financave. Do mùndoheni, por nuk është plòtësisht e sígùrt nëse do ja dalin.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments