Mòs bèsòni po dèshèt, por këto janë 5 shènjat më me fát te muajit Tetor dhe me pas – MEDIA NEWS
Genel

Mòs bèsòni po dèshèt, por këto janë 5 shènjat më me fát te muajit Tetor dhe me pas

Cilat janë shenjat që do të marrin një lajm të shkëlqyer nga yjet në muajin e 10? Kuriozë për të ditur për kë po flasim? Ja cilër janë njerëzít që do të kenë një lajm të shkëlqyer në muajin që sápo do të hýjë.

Për ju të líndùr nën shenjën e Dáshit ky është muaji i sýnímeve dhe shprèsáve të mira. Gjíthçka që kèni ëndèrrùar deri tani është gáti të máteriálizòhet. Fálë një mbèshtètje dhe fávòreve të Mársít, ju do të mèrrni një rísi të madhe e të páprítur: mùnd të jètë në nívelin emòcionál, një pròjekt i ri ose reálizimi i një èndrrè. Të rríni gáti sepse tetori ka të gjítha krèdènciálet për t’ju bèrë të lùmtùr dhe më në fùnd të mèrrni atë lajm që do të ndrýshòjë jetën.

Ju që keni líndùr nën shènjën e Binjakëve jèni òptímistë nga natyra, aq sa çdo mùaj shprèsoni që jèta juaj të pèrmírësòhet. Qíelli është në anën tuaj dhe më në fùnd do të kètë një rísi të páprítùr prápa qoshes, mùnd të jetë në planin e pùnës ose të familjes, me mártesë ose shtátzèni. Pèrgátitùni, sepse tetori ka një sùrprízë shumë të mírëprítur për ju.

Ju që keni líndùr nën shènjën e Luanit jeni mèsùar të mbrètëròni dhe të mèrrni gjíthçka që dòni. E díni se ky muajm do t’ju sjèllë një gèzím të madh? A jèni dùke prítur për një telefonatë bíznèsi? A ka ndònjë projekt në zhvíllim që nuk është shkrùar akòma? A dòni të mártòheni, të kèni fëmijë apo thjèsht të mèrrni një shtèpi? Këtë muaj, plánetët janë në fávor dhe kjo rísi do të tròkásë në derën tuaj, duke sjèllë një qètèsi pas disa mùajsh të vèshtírë.

Ju që keni líndùr nën shènjën e Peshores jeni mèsùar të keni gjíthçka në rrègùll dhe nën kòntròll, por për muajin tetor 2022 nuk do të jètë e mùndùr. Në fakt, plánetët janë të fávòrshëm për të kòncèptuar diçka të rèndèsishme dhe sjèllë një rísi të páprítur që do t’ju bèjë shumë të lùmtùr.

A mùnd të jetë thírrja për një punë të re të rèndèsishme, një shtátèzáni, një bashkëjetesë apo reálizím i njërës prèj atýre èndrráve që kíshít vèndòsur tani së fùndmí në sírtar? Kèshilla e vetme, mòs i mbáni gjíthçka nën kòntròll, líni veten me rrjèdhèn dhe mòs kíni fríkë.

Ju që kèni líndùr në shènjën e Shígjetarit jeni nátyrë òptimístësh, por këto muaj ju kánë vènë në pròvë derisa keni arrítùr të bèsòni se gjërát nuk do të shkònin më në rrùgën e dùhur.

Më në fùnd, plánetët në tetorin e vitit 2022 dùket se jánë afrùar me fátin tuaj dhe për këtë arsýe ju do mèrrni shumë mírësi. Gjíthçka do bèhèt në rèalizim të ëndrráve dhe në të mirën tuaj. Mòs u nxítòni, prísni që gjíthçka të ndòdhë nátýrshëm dhe mòs u trègòni të pádùrùèshëm si zákònisht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button