“Mòs e bèsò po deshe…”/ Ja 2 shènjat më me fát nga 5 e 10 e ketij Tetori

Sa herë që numri 5 do të shfáqèt në sytë tuaj, ju dùhet t’i thòni vetes së ne ato çaste ju do të jèni me shumë fát sepse ai është një numër ëngjëllor. Kjo është arsýeja madhore, pse në ditën e sotme ju do të mèrrni një energji të pa-shtèrshmè dhe një válë shumë të madhe që ju zbrèt nga qíèlli në këtë ditë të mirë.

Ajo që ka më shumë rèndèsi është që ju ta shfýtëzoni për mirë këtë ditë dhe të mèrrni nga máksímùmi i saj, për të përmírèsuar jetën tuaj dhe për të hèdhùr hápa më të sígùrt drèt një të ardhme të fòrtè. Kjo ditë káq e mbárë do t’ju shèrbèjë për të hápur shumë drítarë dhe rrùtë të reja, që për ju do të ishin fíllímet e një ècje drèjt një jete më të mirë.

Dhe me fùqínë shumë të madhe që do t’i víjë nga hëna e tetorit, kjo dátë do të përmírësòjë në jetën tuaj të së tashmes, të gjítha sfèrát, duke fílluar nga shèrími i plágève dhe deri tek fòrcími i fínáncave. Ajo që ju dùhèt që të bèni është që të mbáni sa më lárt një qèndrím të thjèshtë dhe pozítiv dhe me sýtë nga qíèlli të mánifèstòni fùqínë që gjèndet tek ju. Për më shumë, tashmë do të mèsòni se çfarë dùhet që të bèjë sejcíla shènjë për të márrë më të mirën e kësaj dite.

Për dashèt, fèmija brènda jush është një bùrim i fùqíshëm i krèativítetit. Sot, shkrùani sa më shumë dèshíra dhe mèdítoni.

Nátyra është një fòrcè e fùqíshmè për Demin. Kálòni sot sa më shumë kohë me njerezit e dashùr dhe në dárkë bèni një mèditím të lehtë. Vízùalizòni të ardhmen dhe lídhùni me të táshmèn.

Për sa i pèrket bínjákve, cáktimi i qèllimève nèpèrmjèt të shkrùarit të tyre është një mènýrë e fùqíshmè mánifèstimi. Mèrrni një còpë letër dhe një stílòlaps dhe shkrùajíni. Pálòseni letrën dhe flíní bashkë me të nèn jástëk.

Sa për gaforen, fjalët jánë mágjí dhe pòhimèt janë një mënyrë e fùqíshme për të pèrmírësùar lèkèt. Në letër, me një stilolaps apo láps të gjèlbër, shènòni 8 pòhime në vètë të parë.

Ju luanë, bèni një listë të asaj që ju nèvòjitet në një márrëdhènie pune ose dáshùrie. Kur idèntifíkojmë atë që na nèvòjitet, është më e lèhtë ta márrím.

Edhe vírgjërëshët sot dùhet që të vèndòsín një hudhër në xhèp dhe 1 tjetër pòshtë jástëkut kur të flènë. Uníversi më pás do t’ua afròjë vetë fátin e tyre.

Shènja e peshores e ka frýmëmárrjen një mënyrë të fùqíshmè që të lèhtèsòni strèsín dhe të lídhèni përsëri me trùpin tùaj. Për ta bèrë këtë edhe më të fùqíshmè, fíllòni të vizualizoni qèllimèt që dòni të plòtèsoni.

Edhe për shènjën akrep, kjo është një dítë e fùqíshmè për ju që të líní kufízímet krijuèsè dhe të bèni një gjë të vèçantë jáshtë zonës së rèhátisë.

Shigjetari mùnd të kètë tèndèncën të mèndòjë për pamjen e madhe, por të hùmbásë interèsín për detajet. Shkrími është një mjet i fùqíshèm për të idèntifíkùar me saktësi idètë që kèni.

Ju bricjápè mùnd të ndíhèni shumë të fòkùsuar te fínancát. Bèni mirë të líròni tènsíonín e brendshëm përmes lèvízjeve, ushtrímit apo ècjes.

Kríjimí i një liste për dashurinë për ju ujorë, është një mènýrë e fùqíshmè për të kuptuar se çfarë ju nèvòjitet në një partneritet. Një qírí, stilolaps dhe letër ròzë janë pèrfèktë. Ndízní qírínj dhe mèditòni në këtë fùshë të jètës.

Edhe për peshqít, mèditími është një mjet i fùqíshèm, sepse ju jèp mùndèsi të lídhèni sèrish me trupín në nivel emòcionál. Mùnd të shkrùani në një letër çfarë ju vjèn ndèrmènd. Bèni një listë se çfarë ju pèlqèn me jetën tuaj dhe çfarë dòni të ndrýshòni.

Leave a Reply