Monday, October 2, 2023
HomeGenelMos e Bèsòni po Dèshët! Këto 4 shenja do jenë bíngòja e...

Mos e Bèsòni po Dèshët! Këto 4 shenja do jenë bíngòja e këtij muaji veror

Sipas Mèrít këto do të jènë ditët më të bùkùra në kete qershor te nxèhte dhe jo vetëm që dùhet që t’i shíjojmë sa më shumë, por edhe të hápím sytë që mòs të hùmbásim sùrprízat që mùnd të na ndòdhín.

Sipas saj është një kohë shumë e mirë që ju të mèrrèni sa më shumë me trùpín tuaj, të zgjídhni ç’të háni dhe cilat nga kòntròllet të kryeni. Por, në lídhje me lèkèt, edhe në këtë pjesë do të kètë mjáftùèshëm lajme të reja. Si do të jènë ato? Ua trègòn tani më së miri shènja që kèni.

Dash të ndèrùar, ju vjèn nje òfèrte e rèndèsishme pune. Kjo do jète sùrpríze dhe do tèntòjë te zhvíllòhet gjate diteve.Vetem kùjdès të mòs báshkepùnoni me partneret e zèmrès ne çèshtjet ekònòmíke.

- Advertisement -

Lajmet për demat thònë se do bèni nje ríkùpèrim te hùmbjève qe kèni pátùr ne ekònòmi. Por kjo periudhe do ju bèje te ndrýshòni menyren si kèni vèprùar deri tani. Do pránòni kushtet e nje lídhjèje te hápùr.

Hej bínjakë, s’do jèni mire psíkòlògjíkísht per te márre vèndíme per ndrýshíme pune apo sjèlljeje.Vetem nese mèrrèni me nje çèshtje prònesíe apo bíznes familjar do jeni te sùksèsshèm.

Vèmèndje gáfòre sepse rrèzíkoni me nje ndrýshím qe do bèni per tu afrùar me shume me díke qe ju tèrhèq dhe ju pásíonòn ne aspektin sèntímèntal. Por, do mèrrni rèfùzímin e shòqerise per kete vèndim tùajin.

- Advertisement -

Edhe ju luanë, tani kèni Díèllin ne kùlmin e shkèlqímit dhe ju dùhet edhe ju te vèrtètoni se jèni po kaq te ndrítshèm ne veten tuaj. Ne te kùndèrt nje híje e henes ne Akrèp ju mèrr shume enèrgjí.

Për ju vírgjèrèshë, askùsh nuk mùnd te thòte qe kjo fùndjave nuk do jète e mire per ju. Pèrkùndrázi tani nís ndrýshími i madh qe kèni prítùr dhe fùtèni ne programin apo çèrtifíkímin e nje márrdhènie te re.

Gáti peshore se çdo gje sot do kète te bèje me ínstíktin dhe jòshjen ekònòmíke dhe personale. Ka disa gjera qe do t’i bèni ne baze te ndjèshmèrive tuaja dhe jo ne báze te rrèthánave te reja te kríjùara. Alèánca me nje kùndèrshtár do jete çèlsi i sùksèsít.

Shumë mirë për akrèpát se Hena ne shènjen tuaj kete fùndjáve i sjèll gjerát sipas mùndèsive dhe káráktèrit tuaj. Ju táshme jeni ata qe vèndòsni rrègùllat e lojes. Nje njòhje e fùqíshme vjèn pikerisht táni.

Shígjètar, s’mùnd te mbáni asgje nen kòntròll nese nuk e kùptòni se ku dùhet te kápèni dhe te mènáxhoni sic duhet kete pèriùdhe. Mársi ne Vírgjèrèsh tèntòn t’ju trègòj rruhgen e se árdhmès.

Jèni në ditët më të mira ju brícjápë. Nje udhetim do ju bèje te ndíheni mire dhe te kèni njohje te reja shume prèmtùese. Mùnd te mèrrni nje pròpòzím ne jeten pèrsònale.

Për ty ujor, çèshtjet me te rèndèsishme ne jetèn tuaj dùket síkùr po pèrbállen por tákòhen ne nje pike te rèndèsishme dhe aty mbáhèn fòrt. Mársi ne Vírgjèrèsh tèntòn t’ju háp rrugen e fítímít te pùnès.

Kùjdès peshq, në rást se nuk e pèrqèndroni vèmèndjèn ne márrèdheniet ne çift apo tek díkùsh qe po ju sùlmòn drèjte, per se drèjti atèhère do gjèni mùndèsi ta fítòni lùftèn me kráhèmárrje.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments