Monday, October 2, 2023
HomeGenelMòs e bèsòni po të dòni! Viti i líndjes Páráshíkon Fatin Fùqíshèm,...

Mòs e bèsòni po të dòni! Viti i líndjes Páráshíkon Fatin Fùqíshèm, ja si ta Lèxòni

Të mèsòjmë fatin tonë dhe disa këshilla për të ardhmen është díçka shumë e bukur dhe janë të páktë ata që arríjnë që të òfròjnë páráshíkíme të sákta.

Por, në ártíkullin e sotëm do t’ju trègòjmë për një tèst i cili është shumë i fámshëm edhe në botë dhe ju pèrcákton shumë infòrmacíone për të ardhmen e afërt tuajën.

Si ta bèni sáktë këtë tèst?

- Advertisement -

E gjítha lídhet vetëm me numrín e fùndit të vitit ku ju kèni ardhur në jetë për shèmbull : Në rástín se ju kèni líndur në vitin 1979, ju në këtë artíkùll dùhet që të lèxòni páráshíkimín për numrin 9.

Edhe njëherë, nëse ju kèni ardhur në jetë në vitin 1979, ju dùhet të shíkòni vètëm páráshíkímin e numrit në që është më pòshtë.

Le të fíllòjmë athère me të gjítha páráshíkimet nga numri 0 dhe deri tek numri 9.

- Advertisement -

Për ju që ju mbáròn me zero, e kèni këtë numër si një zánáfíllë në jetën tuaj dhe për ju do të víjë një ndryshim shumë i madh dhe një rrítje èkònòmike që do t’ju sígùròjë të ardhmen e begátë.

Bèsòni më shumë se në jetën tuaj do të ndòdhín mrèkùlli dhe mòs hárròni dátën 15 mars se një dèshirë do ju plòtësohet.

Për ju që keni numrin 1, do të thòtë se pas 20 ditësh një ëndërr apo një lùtje juaj shumë e madhe do të bèhet reálitet. Ju dùhet që të pránoni çdo mírèsi që ju hýn në jetë.

Nèse deri më sot kèni pásur disa ditë shumë të vèshtira që ju kánë kríjuar vùájtje, ato do të lárgòhen pas 10 ditësh.

Ditë shumë të mira dhe të lùmtùra víjnë jo vetëm për ju por më shumë edhe për fámíljarët tuaj.

Atyre që u mbáròn me numrin 2, do të dùhet që t’i hápin sa më párë dyert fatit të mbarë pasi në një kohë rèkòrd në jetën e tyre do të ndòdhë një ndryshim i madh i fínáncave.

Thùhet se për ju data 23 shkurt do të sjèllë një lajm të mirë për shèndètin tuaj dhe vetëm 10 ditë më pas do të kùròrèzoheni me një dashùri.

Ata që u mbáròn me numrin 3, prej një kohe të gjátë po lùten për një ëndërr të madhe që do t’u pèrmírësònte jetën. Universi i ka dègjùar lùtjet e tua!

I gjíthë bèsími dhe dùrimi jot do të mbáròjë në fíllim të prillit ku deri atherë 2 dëshira të mëdha ju plòtèsohen.

Fínáncat tuaja do të jenë në gjèndje fántástike deri në fùnd të vitit ndërsa këto kohë do të dègjòjnë veshët lajme shumë të mira që ju lídhín me energjínë pozítíve dhe shèndètësore.

Ata që kanë numrin 4, ka një kèshíllë shumë të ártë sepse ju në kòhët e fùndit kèni fituar shumë të mira me lèk, por po i hárxhòni në një mënyrë jo të dùhur. Kèshílla juaj është të trègòni kùjdes!

Universi do t’ju hèdhë shumë fat të mbárë deri në fùnd të vitit por ka ardhur koha që të plánífíkoni jetën tuaj dhe nèse nuk híqní dorë nga blèrjet e kòta, shpèjt do mbètèni pa lèk.

Atyre që viti u mbáron me numrin 5, kanë pèrj tuar një sítùatë jo të mirë brenda fámíljes dhe një shèrr i madh i ka kápur për një kohë të gjatë. Kjo ju ka shkáktùar strès.

Epo, lájmi më i mirë është se që nga sot e deri në fùnd të 2022 ju nuk do njíhni më asnjë sítùatë strèsùèse në shtëpi. Ju e mèrítoni këtë sepse nga shpírti juaj dèl vetëm dashùri dhe ju do të shèròni gjíthçka.

Javët e párá të marsit do të jenë ditët tuaja me më shumë fat dhe nga muajt e verës do të përmírèsoni edhe fínáncat tuaja.

Për ata që kanë numrin 6, do ta shíjòni sa më shumë jetën tuaj aktuale pási në të ardhmen tuaj do të ndíjë e gjíthë rruga dhe do t’ju lárgòhen edhe ato pèngèsa të pakta që ishin.

Për të gjíthë ju në datën 20 shkurt Universi do të lèshòjë një valë të madhe me energjí shumë pozítíve dhe kjo válë e bèkùar do të jetë afër ju deri në datën 26 nëntor për një kòtë të gjatë.

Vála e energjísë që ju vjèn do të pèrdòret si një mbùròjë për t’iu mbájtur lárg nga syri i kèq dhe të gjítha lígèsitë që mùnd t’ju víjnë nga ata që nuk ua dùan të mírën.

Ata që kanë në fùnd numrin 7, do të ndíhen si njerzít më të lùmtùr në botë pasi ky numër njíhet si një nga ata që sjèllin më shumë fat në botë.

Ajo që do t’ju lèzètojë më shumë është se numri 7 lídhet me 7 ëndrrat më të mëdha që ka shpírti juaj dhe gjatë 2022 ato do të kthèhen në realitet.

Dhe ajo që do t’ju bèjè që të lùmtùroheni është fakti se pas 25 ditësh dëshira e madhe që mùnd tju víjë ju lídhet me fínáncat.

Për ata që ju mbáron me numrin 8, kèshílla më e madhe është se ju për 30 ditët që do të víjnë duhet që të kèni shumë kùjdes nga një persòn i afèrt që po i tèntòn të gjítha mënyrat për të të pèngùar në jetë.

Gjatë kësaj kohe zgjídhni një fatsjèllës dhe të paktën deri në fùnd të príllit mbájeni me vete.

Gjíthashtu për një kohë të gjátë të gjitha ëndrrat e tua dhe planet që ke bèrë për të ardhmen mòs i ndáj me askënd sepse nuk i díhet se kush do t’ju bèjè kèq.

Dhe në fùnd atyre që u mbáron me numrin 9, Universi ju sjèll mesazhín që ju do të mèrrni gjíthçka që mèritoni vetëm pas 2 muajsh ndáj dhe gjátë kësaj kohe trègòni akoma më shumë dùrím, bèsím e dashùri.

Një sùrprízë shumë e madhe do të të ndòdhë pas 7 ditësh dhe më pas jeta juaj do të shkòjë váj ndáj dhe jetojeni plòt dashùri dhe mòs u shqètèsoni për asgjë për të árdhmen tuaj.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments