Friday, September 29, 2023
HomeGenelMòs e hùmbisni! Ç'dùhet të bèni në 17/5, një nga datat më...

Mòs e hùmbisni! Ç’dùhet të bèni në 17/5, një nga datat më me fàt të vitit

Bèhuni gati të mànifestoni sèriozisht gjithë màgjìnë e sezonit të Lùanit dhe rrèthoni datën 17 maj në kalendar.

Për të gjithë ata që nuk e dínë apo që bèhen kùreshtarë, èshtë një nga ditët më me fàt të 2022-it dhe s’mùnd ta lìni t’ju hùmbàsë pa mànifestuar dèshirat dhe ëndrrat më të mèdha.

Pse pìkërisht data 17 maj? Përveçse 5/5 përkon me një dòmethènie të veçantë në nùmeròlogjì, kombinimi i dìèllit me yllin Sìriùs është një tjetër evènt àstròlogjìk energjia e të cilit do të ndìkòjë tek të gjithë ne.

- Advertisement -

Dita e 17 e majit hàp një dritare të re shpìrtëròre për të gjithë shènjat e zòdiàkut, duke u bèrë shkàktar për fìllìme të reja.

Në àspektin nùmèrològjìk, 17 është konsideruar si një prèj numrave më me fàt në nùmeròlogjì që shpesh përkon me pàsùrinè dhe bòllëkùn.

Vìzualisht, numri 17 i mbèdhur fòrmon numrin 8 dhe ky i shtrìrë horizontalisht përfàqësòn pafùndësìnë dhe fùqìnë e palìmitùar.

- Advertisement -

Duke qenë se po flàsim për ditën e 17 të muajit të pestë, do të jeni të mbùshur me energji sùksesi, prandàj është në të mirën tuaj të vèndòsni për ca qèllime të qarta.

Çfarë dùhet të bèni?

Për fiks një kohë të gjatë ju dùhet të mèditoni dhe lèjonì trùrin tuaj të pàstròhet nga mendimet nègàtive. E mira është që mèditimin ta nìsnì që në mëngjes apo mesditë dhe të bèni gjëra të mira deri në mbrëmje.

Fòkusòhuni tek sùksesi dhe me sytë nga qìelli manifestoni fùqìnë e palìmitùar që gjèndet brenda jush. Endrràt mùnd të kthèhen në realitet, aq më tepër në një datë si kjo.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments