Thursday, June 1, 2023
HomeGenel“Mòs Flí Akoma”, Nga 5 e 15 Qershori Shenjat që do u...

“Mòs Flí Akoma”, Nga 5 e 15 Qershori Shenjat që do u “ngjísè” lèkù dhe gjèjnë Punë

Edhe në láshtësi thùhej se qershori është një muaj i fátit dhe i bèrèqètit dhe ndáj me ardhjen e atij muaji secíli prej nèsh është në prítje të madhe për ndrýshím. Për këtë vit, thùhet se ndrýshími më i madh që do të ndòdhë në këtë muaj do të lídhèt me gjèndjen tuaj fínáncíare.

Pra, ju mùnd të përbálleni me zhvillime të reja, me ngrítje në èkònòmínë tuaj, apo me sùrpríza të çfarëdollòji. Në këtë artíkùll ne do t’ju sjèllín se si do të jètë gjèndja e fínáncave tuaja në këtë mùaj, dhe ajo që dùhèt që të bèni është të shíkòni se çfarë thònë yjet për ju.

Lajm i mbárë për dáshèt sepse do të kèni qèllime të lártá që ju lídhín me fùshën e lèkève ose prònèsòre. Disa prèj jùsh do të kònsídèròjnë ose do të bèjnë një blèrje të shtrènjtè për një fèmíjë apo të afèrm të ngùshtè.

Kèshíllë për dèmát sepse një nga gábímet tuaja këtë mùaj do të jètë mùngèsa e gjýkímít të vèprímève dhe vèndímeve tuaja kur pèrfshíhèni në çështje të ndrýshmè që lídhèn me párátë. Do të prírèni të jèni të nxítùar në gjýkímín tuaj ose do t’i nènshtròhèni me lèhtèsi páníkùt dhe fríkès.

Qershori për bínjakët do të jètë një muaj i mbárè për punën ose bíznèsín që kèni. Do të kètë mùndèsi për ángázhíme të reja, për të árrítur rezùltáte më të mira, dhe në dísa ráste do të dùhèt të ángázhòhèni për pùnë shtèsè.

Ky muaj për gáforrèt ju thòse se do të kèni mùndèsínë të përmírèsòni të ardhùrát tuaja në bùxhètín e fámíljes, megjíthëse nuk do të hùmbní shpènzímet.

Muaji qershor për shènjën e lùanève, ka rèzervùar shumë të páprítura për të líndùrit e kèsaj shenje. Përgjátë këtij muaji do t’ju víjnë mùndèsi të rèalízòni të gjitha ato që kèni në kòkë. Fínáncat do të jenë të shkèlqýèshmè, thjesht dùhèt të bèni kùjdès me mènáxhímin e tyre.

Nëse kèni ardhùr në jetë me shènjën e Vírgjèrèshës, juve do t’ju víjë një periudhë në të cilin mùnd të prísní ndrýshíme. Këto ndrýshíme mùnd të jènë të natyrës së ndrýshmè, të tilla si: puníme në shtëpí, zèvèndèsime mòbíljesh, blèrje ose shítje të një shtëpíe apo pròne. Shumë kùjdès me fínáncat dhe hárxhímet e tèpèrta.

Lájm i mirë për pèshorèt sepse qershori do të jètë një muaj i fávòrshèm për përfùndímin e detýrave ose zòtímève që lídhen me çdo pèrgjègjësi máteríalè, dètýrim prònèsor. Gjátë këtij muaji ju do të jèni në gjèndje të pèrfítoni nga një sítùatë në vèndín tuaj të pùnës në mènýrën më të fávòrshme që do t’iu sjèllë bùríme shtèsè të të árdhùráve.

Ju të dáshùr akrèp, gjátë këtij muaji, trègòhùni të kùjdèsshëm me tránsáksíonè të mëdha fínáncíare ose nëse kèni ndèrmènd të mèrrni një krèdí.

Ti shígjètar, plánífíkò shpènzímèt mirë, sepse kòstòt do të jenë më të lárta se sa ishin plánífíkuar më párë për këtë muaj. Grátë e kësaj shenje do të jènë ámbícíòze për të árrítur një stábílítet më të mirë fínáncíar. Ju ndòshta tani do t’i jèpni vetes më shùmë kùrájë për të reálizùar idetë tùaja, nga të cilat do të prísní disa të árdhùra.

Edhe brícjápi, në qershor do të mèrrni një òfèrtë që do të hápë rrugë të reja për zhvíllím dhe pèrpárim, por vetëm nëse jèni gáti për një ndrýshím të tillë.

Sa për ùjòrët në kètë muaj do të jèni të kènáqur me lájmet që lídhèn me shtëpínë në të cilën jètòni ose prònèn që zòtèròni. Për ju ky muaj do të mbáhèt mènd me mblèdhjè në ráste të ndrýshmè.

Më në fùnd do të kètë njè pèrmírèsím të gjèndjès tuaj fínáncíare. Fát për pèshqít sepse ky do të jetë një mùaj i mbárè për punën dhe zhvíllímin e bíznèsit. Trègòhùni áktív, ámbícioz, kèrkòni gjëra të reja, fùsha të reja për shprèhjè dhe zhvíllím.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments