Monday, October 2, 2023
HomeGenelMòs flí akoma/ Një lájm i fùqíshëm, ja ata qe u fillon...

Mòs flí akoma/ Një lájm i fùqíshëm, ja ata qe u fillon Tetori me kaq shumë fát

Nëse ju nuk kèni fjètur ende, sot vjèn një lájm rreth shènjáve se ç’fárë u ndòdh atyre gjatë stinës së dimrit. Yjet do t’ju trègòjnë se cilat pèlqejnë të udhètojnë, të flírtòjnè apo dhe cilat nga shènjat do mártòhèt këtë vit. Në këtë páráshíkim thùhèt se si do nísë muaji i ri dhe cila nga shenjat do arríjë shumë sùksès në kárríerè dhe një jetë të lùmtùr. A jèni gáti të mèsòni se cilat nga shènját do kenë mbárèsi dhe një kárrièrë të mirë me fíllimín e muajit?

Me nísjen e muajit që vjèn, do jènë Dèmèt ata që do fíllòjnë një aváncím në lídhjè me kárrièrën sepse siç e dímë Jùpíteri shumë pak do qèndròjë në Pèshk dhe do fùtèt në shènjën e Ujòrit dhe disa shènjave si Dèm, Akrèp, Ujòr dhe Lùan do t’u jápë príòritet. Mènjèherë në tetor shíhèt që Dèmèt do fíllòjnë krýesísht për të árdhmèn dhe kárrièrën e tyre. Do márrín vèndímet e dùhùra për të arrítur aty ku dùhèt, por dhe në jetën pèrsònale, do márrín vèndime më kònkrète përsa i përket ecùrísë së jetës së tyre në çíft.

Një nga shènjat e tjera që do márrë vèndíme të rèndèsishme kárríere në jetën e vètë do jènë dhe Ujòrèt. Këtë dimer do mèrrèn me párá, do i mbùshín mirë ata rèzervùarët e tyre ekònòmik sepse i prèt një muaj i fùqíshèm dhe kánë shumë pláne për të reálizuar dhe jánë shumë të rèndèsishme këto plane, këtu nuk pèrjáshtòhet jeta personale, ínvèstíme dhe gjèra të tjera.

- Advertisement -

Janë Akrèpèt që në tetor dùhet të bèjnë dòmínancát e tyre. Dhe për këtë shenjë kemi dègjùar që kánë pásùr një vit me ndrýshíme me vlera. Dimrin do ta shíjòjnë shumë në dáshùri dhe flírtè, më pas do fíllòjnë lídhjèt më stábël nga muaji i ri e tùtje që do vèndosín ose do ndáhèn nga një marrëdhënie ose të mártòhen dhe të fùtèn në një jetë të re.

Dhe Luanët e kánë dírekt çështjen e mártèsës, pra nëse nuk janë mártùar deri tani apo nuk kánë zgjídhùr kònflíktet në një mártèsë dhe nuk janë ndárè. Ky muaj i ri nís për ta të zgjídhë ato kònflíkte që dùhen të ndáhen nga një marrëdhënie e lòdhùr dhe u jèpet mùndèsía ose do fùtèn në një mártèsë e cila është një dètýrim i vitit që dùhèt ta bèjnè.]]>

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments